Info

(P) “The Perfect Escape”, noul film al Cristinei Jacob, din 14 februarie 2023 în cinematografe

Autor: Publicitate

27.12.2022, 15:10 98

Regizoarea Cristina Jacob, cunoscută publicului pentru filmele de succes ”Oh, Ramona”, ”Selfie 69” sau ”Poveste de dragoste”, revine pe ecrane cu ”The Perfect Escape”. Da, e o nouă comedie! Şi da, e romantică sau, mai bine zis, e o comedie de iubire.

”E un film despre relaţia noastră cu iubirea. Cum faci, desfaci sau refaci un cuplu, când amândoi au personalităţi puternice? În viaţă, e deseori o psihodramă. În film, e o comedie, în care patru cupluri izolate în vârf de munte se confruntă cu propriile greşeli sau false aşteptări, dar şi cu noi ispite şi provocări. Printre încurcături şi surprize la tot pasul, fiecare dintre cei opt îşi caută un viitor, unul care să-l includă pe cât posibil şi pe partener. Pentru că happy ending-ul e ceva profund personal, situat undeva între ceea ce-ţi doreşţi şi ceea ce ai nevoie cu adevărat”, spune Cristina Jacob.

Dacă filmele precedente ale Cristinei Jacob erau cu şi despre adolescenţi, ”The Perfect Escape” este o observaţie asupra peripeţiilor iubirii la diverse vârste, dar şi în diverse culturi. Realizat în limba engleză, filmul are ambiţia de a egala producţiile anglo-saxone similare.

În distribuţie se regăsesc actori din Italia, Anglia, Franţa, Canada, SUA şi România. Actorii Bogdan Iancu şi Aggy K. Adams, protagoniştii din “Oh, Ramona”, revin pe ecrane de data aceasta cu parteneri diferiţi.

Filmările s-au realizat în România, dar în condiţiile dificile impuse de pandemia Covid. Deplasarea restrictivă a actorilor străini, testarea zilnică pe platou, dar şi amânările din partea finanţatorilor  s-au adăugat greutăţilor obişnuite.

”Nu a fost uşor. Privind însă înapoi, realizez că provocările ne-au şi ajutat. Am avut bucuria să descopăr latura cea mai frumoasă a fiecărui membru al echipei, momentul în care decide să ducă filmul la bun sfârşit, deşi ar fi mai comod sau mai prudent să renunţe. E filmul meu, dar şi al fiecărui nume de pe generic. Mai mult, izolarea sanitară i-a ajutat cumva şi pe actori, care aveau de jucat o situaţie asemănătoare.”, adaugă Cristina Jacob.

“The Perfect Escape”, noua comedie romantică semnată Cristina Jacob, ajunge pe ecrane pe 14 februarie.

Trailer aici 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO