Info

(P) Tiriac Operating Lease vizează pentru finalul anului 2400 de autovehicule în administrare

(P) Tiriac Operating Lease vizează pentru finalul anului...

Autor: Publicitate

15.11.2017, 08:00 612

Ţiriac Operating Lease, divizia de leasing operaţional a Grupului Ţiriac, va administra până la finalul anului o flotă formată din 2400 de autovehicule, în creştere cu aproximativ 20% faţă de anul anterior.

Totodată, compania estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 20 de procente în comparaţie cu 2016, până la valoarea de 11 milioane de euro. Avansul cifrei de afaceri se datorează şi deschiderii unor noi sucursale în oraşe precum Braşov, Timişoara sau Constanţa, care se adaugă centrelor deja existente în Bucureşti şi la Cluj, extindere care va continua şi în 2018.

Pentru a sublinia apartenenţa la Grupul Ţiriac şi la valorile acestuia, compania a trecut anul acesta printr-un proces de rebranding.

Cu o experienţă de 14 ani în furnizarea de servicii de leasing operaţional şi management de flote, Ţiriac Operating Lease este o companie 100% antreprenorială, caracterizată prin flexibilitate şi o atenţie specială acordată clienţilor săi.

Odată cu schimbarea identităţii vizuale, cei interesaţi pot accesa o nouă platforma online, www.topl.ro, unde se regăsesc informaţii despre beneficiile serviciilor de leasing operaţional şi pot fi solicitate oferte personalizate.

“Deşi încă de la început standardele înalte în livrarea serviciilor specifice pieţei pe care activăm au reprezentat fundaţia tuturor acţiunilor noastre, în 2017 a venit momentul de a ne prezenta sub un nume sinonim cu principiile noastre. Preluarea numelui Ţiriac confirmă apartenenţa companiei la un grup puternic, Grupul Ţiriac, cu o istorie îndelungată şi cu realizări notabile în industrii precum auto, servicii financiare, imobiliare sau energie. În plus, este un garant al implicării noastre constante şi al devotamentului demonstrat în fiecare zi pentru bunăstarea şi confortul partenerilor noştri.”, a declarat Bogdan Nestor, Director Executiv Ţiriac Operating Lease.

Ţiriac Operating Lease îşi propune să se adreseze clienţilor care necesită flote medii spre mici, de 15-20 de autovehicule, cărora să le furnizeze servicii personalizate şi flexibile pentru optimizarea afacerilor acestora.

În strânsă colaborare cu celelalte companii din cadrul Grupului Ţiriac – importatori şi dealeri auto, companii de asigurări, service-uri autorizate –, Ţiriac Operating Lease dispune de cele mai bune condiţii comerciale, atât pentru achiziţia de maşini noi, cât şi pentru întreţinerea acestora, toate acestea oferind posibilitatea companiei de a pune la dispoziţia clienţilor produse şi servicii eficiente la costuri minime.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO