Info

(P) TOP 5 decoraţiuni cool şi cum să le integrezi în amenajarea casei tale

(P) TOP 5 decoraţiuni cool şi cum să le integrezi în...

Autor: Publicitate

10.05.2023, 10:40 48

Decoraţiunile dau viaţa unei case şi te pot ajuta să transformi un spaţiu. Atunci când alegi decoraţiunile, este o idee bună să ţii cont de ce anume îţi place şi ce anume îţi reflecta personalitatea. Alegerea decoraţiunilor ar trebui să fie un task creativ, de care să te bucuri cu adevărat.

Avantajul decoraţiunilor pentru casa este că le găseşti în sute, chiar mii de variante, astfel încât să ştii sigur că vei găsi modele care se potrivesc cu ideile tale. Mai mult, poţi găsi decoraţiuni care costă câteva zeci de lei, dar şi de modele de sute sau mii de lei, aşa că oricare ar fi bugetul tău, nu trebuie să îţi faci griji.

Dacă vrei să faci câteva schimbări în casă, descoperă TOP 5 decoraţiuni cool pe care să le iei în considerare:

Oglinzile

Oglinzile decorative sunt excelente că decoraţiuni, dar şi utile în viaţa de zi cu zi. Cu siguranţă ai nevoie în casa de cel puţin o oglindă înaltă pentru a putea să îţi vezi ţinutele sau să observi anumite detalii, cum ar fi dacă părul îţi este bine pieptănat.

Ei bine, oglinzile de perete sunt o alegere ideală dacă îţi doreşti o decoraţiune utilă, dar care să înfrumuseţeze în acelaşi timp încăperea. Poţi opta pentru oglinzi de perete adezive, sau oglinzi de perete pe care să le montezi. Cele ce pot lipi pe perete, vor fi semnificativ mai uşoare.

Unde poţi pune o oglindă de perete pentru un aspect estetic ideal? Răspunsul corect este oriunde. Poţi avea oglinzi în dormitor, pe hol, în camera de zi, chiar şi în birou, în funcţie de cum îţi doreşti să amenajezi respectivele camere.

Vazele cu flori

Vazele cu flori te pot ajuta să înveseleşti şi să luminezi orice cameră. Cel mai simplu mod prin care poţi integra o vază cu flori în amenajare este să optezi pentru o vază de dimensiuni mici sau medii cu flori colorate, de sezon. Aceasta poate stă pe birou, pe măsuţa de cafea sau chiar pe hol, dacă există lumină naturală.

Dacă îţi doreşti un look ceva mai sofisticat, alege o vază de dimensiuni mari, înaltă, pe care să o umpli cu flori precum bujorii sau liliacul.

Revistele şi cărţile

Revistele şi cărţile nu trebuie neapărat să stea ascunse de ochii lumii. Acestea pot să decoreze o cameră. Spre exemplu, dacă îţi place să citeşti reviste, pune-le pe măsuţa de cafea, pentru a-i da o pată de culoare. Cărţile se pot depozita pe rafturi, la vedere. Le poţi ordona în funcţie de culoare, că aspectul final să fie unul surprinzător vizual.

De asemenea, dacă ai casa decorată în culori pale, cărţile şi revistele cu coperte colorate pot aduce un suflu fresh nu numai în camera de zi. Măsuţa de pe balcon, masa din bucătărie sau chiar noptierele pot fi decorate cu astfel de cărţi şi reviste.

Cutiile şi coşurile de depozitare

Cutiile şi coşurile de depozitare pot fi atât utile, cât şi plăcute din punct de vedere estetic. Nu trebuie să alegi cutii basic, din carton, ci poţi opta pentru modele din lemn, din râtan sau din metal. Acestea pot avea diferite modele şi le poţi pune la vedere, fără să fie necesar să le ascunzi în cămara sau în debara.

Tablourile

Dacă iubeşti artă, atunci tablourile se număra printre cele mai potrivite decoraţiuni pentru casa ta. Arta poate schimba complet vibraţia unei încăperi, aşa că este o idee bună să optezi pentru tablouri care îţi inspiră sentimente pozitive.

Poţi căuta chiar pe internet artişti care pictează în stilul pe care ţi-l doreşti şi să îi contactezi pentru a cumpăra unul dintre tablourile dorite. De asemenea, dacă îţi place să creezi, atunci poţi să pictezi chiar tu tablouri pentru camera de zi sau pentru dormitorul casei tale.

Lista de mai sus îţi poate servi ca inspiraţie pentru a alege decoraţiuni moderne şi uşor de integrat în amenajare. Spor la decorat!

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO