Info

(P) Transilvania Investments îşi completează echipa de conducere cu un nou vicepreşedinte executiv

(P) Transilvania Investments îşi completează echipa de...

Autor: Publicitate

07.09.2022, 12:37 371
Stela Corpacian este noul vicepreşedinte executiv al Transilvania Investments, completând,  alături de Radu Roşca – preşedinte executiv şi Theo-Dorian Buftea – vicepreşedinte executiv, echipa Directoratului fondului de investiţii. Preluarea mandatului de către Stela Corpacian, valabil până în 20.04.2024, vine în urma autorizării primite din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară.

Transilvania Investments îşi întăreşte, astfel, echipa ce are ca principală misiune implementarea noii strategii de business. Fondul de investiţii şi-a propus maximizarea randamentelor investitorilor săi, prin urmărirea a 5 direcţii strategice în portofoliul său, structurate pe principalele domenii în care fondul are expuneri.

Noul vicepreşedinte al Transilvania Investments are o experienţă de peste 20 de ani în domeniul financiar, timp în care a ocupat poziţii de management în companii din domenii precum energie, telecom, agroindustrial şi audit. Stela Corpacian este licenţiată a Academiei de Studii Economice de la Chişinău, deţine un EMBA obţinut la WU Executive Academy şi este membru ACCA.

Ca membru în echipa Directoratului, Stela Corpacian va coordona iniţiativele fondului în domenii cum ar fi digitalizarea, identificarea de noi oportunităţi de investiţii sau proiectele de optimizare a celor existente şi va avea în coordonare directă departamentele Administrare Portofoliu, Financiar, IT şi Administrativ.

Sunt onorată să mă alătur echipei Transilvania Investments împreună cu care vom contiua procesul de implementare a celor mai bune practici în vederea creşterii eficienţei operaţionale şi calităţii portofoliului administrat.”, spune Stela Corpacian.

Transilvania Investments a înregistrat, în ultimele 12 luni, o evoluţie constant pozitivă pe principalele linii de raportare financiară, cu un profit în creştere cu 18% pentru semestrul I 2022. Această evoluţie vine în paralel cu lansarea unor proiecte cheie pentru companiile din portofoliu, investiţii cu impact economic şi social pe termen lung.

Toate detaliile legate de echipa de conducere a Transilvania Investments pot fi consultate pe www.transilvaniainvestments.ro

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO