Info

(P) Tranzacţionează criptomonede pe IXFI, platforma cu origini româneşti

(P) Tranzacţionează criptomonede pe IXFI, platforma cu...

Autor: Publicitate

24.08.2022, 12:45 224

IXFI este prima şi cea mai mare platformă din România destinată tranzacţionării de criptomonede precum Bitcoin, Ethereum sau Elrond. Atât versiunea web a platformei, cât şi aplicaţia mobilă IXFI sunt disponibile accesului global, oferind peste 400 de criptomonede utilizatorilor, contra peste 1000 de parităţi de tranzacţionare, precum USDT, BUSD, dar şi BTC, ETH sau BNB. Exchange-ul asigură securitatea utilizatorilor, siguranţa activelor şi a datelor cu caracter personal, precum şi facilitarea instantă a tranzacţiilor, la cele mai mici costuri de pe piaţă.

Cristian Andrei, fondatorul şi CEO-ul IXFI, a declarat:

Mi-am dorit foarte tare să creez un ecosistem prietenos care facilitează tranzacţionarea cu criptomonede chiar şi pentru utilizatorii cu mai puţină experienţă. În cadrul companiei IXFI, valorile noastre principale sunt profesionalismul, lucrul în echipă şi transparenţa. Folosim zilnic aceste valori, atunci când muncim la îmbunătăţirea şi extinderea brandului IXFI, dar şi de fiecare dată când ne servim clienţii.

Majoritatea platformelor destinate tranzacţionării de criptomonede sunt fie prea complicat de folosit sau greu de înţeles, fie insuficient de lichide, iar taxele sunt mult prea ridicate. IXFI este aici pentru a soluţiona aceste dificultăţi pe care atât începătorii, cât şi utilizatorii avansaţi le întâmpină când tranzacţionează. Platforma construită folosind tehnologie de ultimă generaţie, împreună cu interfaţa prietenoasă şi funcţionalitatea ridicată asigură o experienţă cât mai plăcută, facilitând tranzacţii instant cu costuri minime, totul fiind asigurat lichiditatea crescută.

  • Cumpără şi vinde Bitcoin pe IXFI.com cu 0% taxe

Construit de investitori, pentru investitori

IXFI este o platformă românească centralizată pentru tranzacţionarea de criptomonede, care ţinteşte să devină o alternativă completă a băncilor pentru utilizatorii din întreaga lume. Momentan, IXFI susţine depozitarea, custodia şi tranzacţionarea a peste 400 de criptomonede alternative, precum Solana, Shiba Inu sau Ape Coin, pe lângă monedele arhicunoscute, ca BTC sau ETH. Traderii pot alege între serviciile spot, care reprezintă tranzacţionarea propriu-zisă a criptomonedelor, sau cele de conversie, care asigură schimbul dintr-o criptomonedă în alta, fără niciun comision.

Pe lângă acestea, platforma beneficiază non-stop de atenţia şi grija echipei de suport şi customer service, atât în cadrul site-ului web, cât şi pe toate reţelele noastre de socializare - îndeosebi canalul de Telegram.

Servicii pe care IXFI plănuieşte să le ofere

Platforma IXFI se află într-o continuă dezvoltare, îmbunătăţire şi expansiune a serviciilor pe care le oferim clienţilor noştrii. Mulţumirea şi satisfacţia acestora este obiectivul nostru principal în fiecare zi. Din acest motiv, IXFI va începe, încă din luna August 2022, testarea şi implementarea unor obiective care sunt anticipate la nivel mondial. Planurile companiei noastre sunt îndrăzneţe şi cuprind obiective întinse pe următorii ani. O parte dintre aceste obiective sunt testate şi se lucrează la implementarea lor chiar acum.

Un ecosistem interactiv care răsplăteşte loialitatea

IXFI va desfăşura din luna August 2022 o campanie promoţională menită să răsplătească clienţii loiali şi activitatea acestora. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a câştiga criptomonede în schimbul activităţii desfăşurate pe platforma IXFI. Sarcini simple, precum crearea unui cont, verificarea acestuia prin procesul KYC, depunerea, conversia şi tranzacţionarea criptomonedelor - reprezintă mijloace pentru utilizatorii loiali, care revin pe platformă pentru a colecta premiile.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO