Info

(P) Un nou pol rezidenţial se conturează în zona de Nord a Bucureştiului

Art City dă startul unui masterplan de regenerare urbană, aflat în stadiu avansat de construcţie de către Bog’Art

Autor: Publicitate

23.11.2021, 07:00 2113

Art City este un proiect rezidenţial premium dezvoltat de Art Property Development, companie care preia din ADN-ul şi expertiza companiei Bog’Art, de la prima linie de concept arhitectural până la ultimul detaliu de execuţie. Art City va fi finalizat în septembrie 2022 în urma unei investiţii estimate la 20 de milioane de euro.

Art City reuneşte 141 apartamente, 500 de metri pătraţi de spaţii comerciale şi de birouri,  deservite de 180 de locuri de parcare, fiind prima din mai multe faze de regenerare urbană  din masterplan-ul de circa 7ha,  care vor redefini o nouă zonă, în plină expansiune, aproape de toate punctele de interes din Nordul Bucureştiului.

Art City este situat pe Bulevardul Petroliştilor nr. 8, în imediata vecinătate a Deutsche Schule şi a Petrom City - sediul central OMV Petrom, în apropierea liceului tehnic Media şi a Combinatul Fondului Plastic.

Atât denumirea „Art City”, cât şi obiectivul proiectului este de a readuce în circuitul urban un nou cartier de design, reunind familii, tineri profesionişti si antreprenori din comunitatea artistică prin colaborări, expoziţii periodice de artă şi evenimente care vor reda viaţă şi vor îmbogăţi oferta culturală şi de recreere a zonei.

Aflat într-o zonă aerisită în apropierea lacului Băneasa şi a parcului Herăstrău, Art City beneficiază de o infrastructură amplă, precum reţele edilitare dimensionate corespunzător, spaţii verzi amenajate, piste pentru biciclete şi patru benzi de circulaţie oferind acces neaglomerat către polii comerciali de business şi instituţii de învăţământ doar la câteva minute distanţă.

Apartamentele din Art Citysunt preponderent de 2 camere spaţioase, cu terase generoase care oferă vederi panoramice indiferent de poziţionare şi care poartă garanţia celui mai ridicat nivel de calitate al construcţiei. Ansamblul rezidenţial va obţine certificare de sustenabilitate „Excellent” conform normelor şi criteriilor BREEAM, cea mai utilizată metodă la nivel internaţional de atestare a sustenabilităţii şi eficienţei energetice a unui proiect imobiliar.

Art City este dezvoltat printr-o abordare responsabilă faţă de mediu, de la soluţii şi tehnici de construcţie până la materiale de excepţie. Faţada ventilată din eternit şi tâmplăria de aluminiu concepută şi produsă de Alusystem (parte din grupul Bog’Art) dau preţiozitate, confort termic şi impact arhitectural exteriorului, interiorul fiind completat de dotări precum sisteme smarthome conectate la încălzire prin pardoseală, finisaje de excepţie precum parchet triplu-stratificat cu plintă din aluminiu, ceramice Porcelanosa şi unităţi sanitare Laufen.

Clădirea va fi dotată cu lifturi panoramice iar la ultimul etaj va fi amenajat un spaţiu verde comunitar cu loc de joacă şi cu vedere panoramică asupra zonei. Accesul auto va fi securizat prin bariere cu recunoaştere inteligentă iar subteranul va avea staţii de încărcare a automobilelor electrice.
 

Prin dotări tehnice inovatoare şi facilităţi, rezidenţii Art City vor fi conectaţi la o aplicaţie de tip concierge, prin care vor avea acces la servicii de mentenanţă şi curăţenie, având un sistem de programări pentru  acces la terenurile de sport, locurile de joacă şi activităţi afterschool precum cursuri, expoziţii şi târguri organizate împreună cu Deutsche Schule.

Bog’Art este una dintre cele mai cunoscute şi respectate companii de construcţii din România, acumulând în 30 de ani de activitate un vast portofoliu de proiecte reprezentative deservite de propriile competenţe de proiectare, producţie, construcţie şi management de clădiri care asigură un proces integrat de construire la cel mai înalt standard.

Art Property Development duce mai departe competenţele dovedite în timp ale Bog’Art, dezvoltând împreună proiecte rezidenţiale care îmbină „arta” competenţelor tehnice cu necesităţile funcţionale, estetice şi sustenabile orientate către viitor.
 

Un amplasament de excepţie, în inima unei zone aerisite, la doar câteva minute de centrele comerciale şi clădirile de birouri din Nordul Bucureştiului. Cea mai reputabilă companie de construcţii şi dezvoltare imobiliară conturează un proiect de viitor care ia în calcul toate nevoile actuale de siguranţă, dotări şi servicii dintr-o locuinţă, deschizând nou pol urban în zona de Nord al Bucureştiului. Acesta este Art City.

Come and meet us! Pentru mai multe detalii, ne puteţi scrie la formularul de contact de pe www.artproperty.ro  sau la telefon 0755 100 020.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO