Info

(P) Unul dintre Liderii Mondiali ai Fondurilor de Investiţii - ENTERPRISE INVESTORS intră în IT - ul românesc prin preluarea companiei CODE FACTORY în subsidiara SOFTWARE MIND

(P) Unul dintre Liderii Mondiali ai Fondurilor de...

Autor: Publicitate

18.01.2022, 10:00 431

Cu peste 15 ani de experienţă în domeniul serviciilor IT şi peste 220 de angajaţi în Marea Britanie, Irlanda, România şi Moldova, Code Factory a devenit parte a Software Mind, care îşi face astfel intrarea pe piaţa din România cu sprijinul unuia dintre cele mai mari fonduri de invesţii din CEE, Enterprise Investors.

Având proiecte în domenii ca FinTech, pariuri sportive online şi comerţ electronic în Europa, America, Asia şi Africa, compania Code Factory este recunoscută pentru dezvoltarea cu succes a unor platforme de betting pentru cele mai mari firme din lume, cum ar fi William Hill, care a devenit un lider pe piaţa US de pariuri online prin intermediul aplicaţiei dezvoltate în comun cu Code Factory.

Noua entitate va avea astfel acces la proiecte de dezvoltare noi, cu tehnologii interesante în zona de Machine learning, Data science sau AI. Vor fi de asemenea şi posibilităţi noi de creşteri profesionale şi de cooperare cu noii colegi la nivel de comunităţi tehnice şi guilds din diferite regiuni din Europa, America de Sud şi de Nord, unde Software Mind e deja sau va fi prezentă în perioada următoare.

„Ne bucurăm că datorită parteneriatului am trecut la o nouă etapă de dezvoltare, ceea ce presupune şi o creştere substanţială a numărului de angajaţi care pot lucra remote, dar şi în birourile noastre din Bucureşti, Timişoara şi Craiova. Ne dorim ca în perioada următoare atât să formăm noi specialişti prin intermediul programelor de internship, cât şi să atragem noi colegi interesaţi de oportunităţile de dezvoltare oferite de noi”, afirmă Ionut-Cristian Negrescu, CEO Code Factory România şi Moldova.

Fiind acum peste 800 de specialişti în întregul grup, Code Factory şi Software Mind îşi propun atât dezvoltarea serviciilor oferite clienţilor şi partenerilor, cât şi consolidarea principiului companiei: „People first”, cu accent pe dezvoltarea personală şi îndrumarea de carieră.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO