Info

(P) Up România oferă utilizatorilor săi de carduri de beneficii posibilităţi multiple de plată

(P) Up România oferă utilizatorilor săi de carduri de...

Autor: Publicitate

20.08.2020, 10:00 1547

Declanşarea pandemiei a accelerat procesul de digitalizare a întregului portofoliu de soluţii Up România. Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor noştri de carduri de beneficii, dar şi a partenerilor noştri din HoReCa, retail şi turism, Up România a implementat noi tehnologii şi dezvoltări pentru facilitarea plăţilor şi comenzilor online.

 

Plata direct din aplicaţie, o nouă facilitate pentru utilizatorii de carduri de beneficii Up România

Utilizatorii de carduri Up România – Up Dejun, Up Cadou, Up Cultură şi Up Vacanţă – care folosesc sistemul de operare Android vor avea posibilitatea plăţilor direct cu telefonul mobil, atât timp cât acesta are opţiunile de NFC şi autentificare prin amprentă sau recunoaştere facială. Această soluţie proprie de plată este în fază finală de testare şi va fi în curând disponibilă spre utilizare.

 

Plata prin Apple Pay

Utilizatorii Up România pot folosi portofelul electronic Apple Pay pentru toate plăţile cu tichetele digitale Up România: Up Dejun, Up Cadou, Up Vacanţă şi Up Cultură. Astfel, beneficiarii de carduri Up România pot face plăţi cu telefonul sau smartwatch-ul Apple fără a mai scoate din portofel cardul de beneficii. Plăţile cu cardurile Up România prin Apple Pay presupun înrolarea acestora în aplicaţia Wallet Apple Pay. Plăţile prin Apple Pay se pot face la orice POS care acceptă plăţi contactless. Fiecare tranzacţie Apple Pay este validată prin Touch ID sau Face ID, ceea ce conferă o siguranţă suplimentară tuturor plăţilor prin Apple Pay. Dispozitivele compatibile cu Apple Pay sunt orice iPhone cu Face ID şi Touch ID,  tabletele iPad Pro, iPad Air, iPad, iPad Mini 3 şi 4, iPad 2017, precum şi toate versiunile de Apple Watch.

 

Plata prin PayByFace

Beneficiarii de carduri Up România au acces în premieră la cea mai inovatoare metodă de plată din Europa – PayByFace – cu ajutorul căreia pot face plăţi în magazinele partenere prin simpla scanare a feţei pe un iPad instalat la punctul de vânzare. Pentru aceasta, utilizatorii de carduri Up Dejun şi Up Cadou îşi pot face un cont în aplicaţia PayByFace, disponibilă atât în AppStore, cât şi în Google Play, înregistrarea constând în efectuarea unui selfie, înscrierea datelor cardurilor emise de Up România şi setarea unui PIN la alegerea lor. Odată contul creat, cei care doresc efectuarea de plăţi prin intermediul PayByFace în locaţiile care permit această metodă de plată trebuie doar să solicite folosirea iPad-ului pentru scanarea feţei şi vor putea achita sume până în 30 de lei fără a folosi mâinile. Pentru sumele mai mari de 30 de lei, se va introduce un PIN pe ecranul iPad-ului pentru un plus de securitate a datelor. Plăţile sunt procesate de platforma EuPlătesc. Factura va fi transmisă prin e-mail, aşa cum se procedează şi în cazul serviciilor de ride sharing.

 

Plăţi online şi la POS

Achiziţiile de produse şi servicii online cu ajutorul cardurilor Up România sunt printre nevoile cele mai mari identificate de beneficiarii Up România, aceştia dorindu-şi cel mai mult posibilitatea de a comanda şi achita online produse de fashion, alimentare, IT&C, bricolaj, servicii turistice. În acest sens, Up România dezvoltă permanent parteneriate cu platforme de comenzi şi plăţi online, livrări de mâncare şi servicii turistice.

Ofertele de la parteneri sunt foarte bine semnalizate în aplicaţia Up Mobil, una dintre cele mai bine cotate aplicaţii de finance din România. Disponibilă în Google Play, App Store şi recent în App Gallery Huawei, aplicaţia Up Mobil permite vizualizarea PIN-ului direct în aplicaţie, oferă acces la oferte şi discount-uri disponibile de la partenerii Up România, la categorii de produse şi servicii precum: sejururi turistice, meniuri la restaurant, articole pentru casă, cărţi, cosmetice, bijuterii.

Up România face parte din Grupul Up şi deserveşte peste 20.000 de clienţi şi 750.000 de beneficiari. Cu o prezenţă de 18 ani în România, compania oferă diverse instrumente de motivare şi soluţii financiare avantajoase pentru performanţa business-ului companiilor:

  • Produse şi servicii care facilitează viaţa de zi cu zi a salariaţilor prin accesul la beneficii în multe domenii - tichete pe suport de hârtie şi carduri Up Dejun, Up Cadou, Up Cultură, Up Vacanţă, tichete de creşă
  • Soluţii digitale interactive de incentivare şi recompensare – STIM Online
  • Servicii dedicate comercianţilor
  • Soluţii personalizate pentru modernizarea sectorului de acţiune socială - tichete sociale, tichete sociale pentru grădiniţă
  • Soluţii pentru achiziţii inteligente dedicate companiilor mici şi mijlocii – IMM - platforma Up Achiziţii.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO