Info

(P) Vânzări de 400.000.000 de lei pentru Nordis Group în 2021. Peste 700 de unităţi vândute la mare, la munte şi în Capitală

Autor: Publicitate

14.01.2022, 18:01 3808

Bucureşti, 14 ianuarie – Nordis Group, singurul dezvoltator de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale premium din România, a înregistrat vânzări de 400.000.000 lei în anul 2021. Cele mai multe unităţi vândute fac parte din ansamblul hotelier şi rezidenţial Nordis Mamaia 5*****, unde a fost achiziţionată şi cea mai scumpă proprietate de anul acesta, un penthouse în valoare de 2.5 milioane de lei.   

În anul 2021, Nordis Group a vândut peste 700 de unităţi la mare, la munte şi în Bucureşti, dintre care 571 de proprietăţi numai pe litoral.  În etapa 2 a ansamblului Nordis Mamaia au fost deja vândute 258 de unităţi din luna august până în decembrie.

Nordis Group are patru şantiere în lucru, iar interesul pentru o proprietate premium în creşte tot mai mult pe măsură ce dezvoltatorul este tot mai aproape de primele livrări de anul acesta.

Proprietăţile premium rămân în preferinţele românilor ca modalitate de investiţie, iar cifrele o demonstrează: cea mai mare investiţie a unui singur client realizată în 2021 depăşeşte 6 milioane de lei. De altfel, aproape toţi clienţii Nordis sunt familiarizaţi cu beneficiile de a deţine proprietăţi imobiliare. Un procent de 86% dintre aceştia mai au şi alte investiţii imobiliare, iar 53% dintre ei deţin o altă locuinţă de vacanţă.

Modelul de business propus de Nordis Group inovează domeniul imobiliar prin două aspecte importante. Primul îl constituie posibilitatea de a cumpăra un apartament de vacanţă cu facilităţi de 5 stele, în zone turistice foarte ofertante. Toate proprietăţile au avantaje incombatabile la închiriere şi apreciere net superioară prin unicitatea produsului: a deţine o proprietate într-un hotel de 5 stele. Totodată, un alt beneficiu Nordis este investiţia în camera de hotel care aduce proprietarului randament garantat pe o perioadă de 30 ani. Acest lucru înseamnă venit pasiv asigurat şi o proprietate care se apreciază cu minim 40% după lansare.

”Privind cifrele de anul trecut, constat că ne aflăm într-unul dintre cele mai bune momente al pieţei imobiliare premium din România, iar trendul este ascendent. Ne bucură interesul tot mai crescut al românilor pentru investiţii pe termen lung alături de Nordis. Staţiunile turistice din ţară sunt în continuare cele mai căutate, iar noua lege privind aplicarea cotei reduse de TVA de 5% pentru locuinţe este o oportunitate pe care mulţi români o aşteptau pentru a cumpăra un apartament. Încă din primele zile ale anului am fost asaltaţi de cereri pentru o proprietate la mare sau la munte, ce se încadrează în noul plafon”, declară Florin Poştoacă, Sales Manager Nordis Group.

 

Despre Nordis Group

Nordis Group reprezintă un grup de firme fondat în România, cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor şi ansamblurilor premium. Grupul de firme Nordis este format din 7 entităţi: Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Architecture, Nordis Hotels, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Travel şi Nordis Property Management.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO