Info

(P) Vara fotbalului Kaizen Gaming este aici!

(P) Vara fotbalului Kaizen Gaming este aici!

Autor: Publicitate

14.06.2024, 07:00 100

Liderul GameTech este partenerul oficial al UEFA EURO 2024™ şi CONMEBOL Copa America™️ 2024, o premieră fără precedent pentru industrie

În această vară, Kaizen Gaming, una dintre cele mai importante companii GameTech din lume, aduce fotbalul mai aproape de fani ca niciodată. Prin intermediul brandului internaţional al Kaizen Gaming, Betano, compania sponsorizează atât UEFA EURO 2024™️, cât şi CONMEBOL Copa América™️ 2024.

Cele două sponsorizări marchează un succes fără precedent pentru Kaizen Gaming, Betano devenind primul brand de gaming şi pariuri sportive online care susţine ambele competiţii. De asemenea, din poziţia primei companii GameTech care a devenit partener oficial al FIFA în timpul Cupei Mondiale din 2022 din Qatar, noile sponsorizări se bazează pe trendul câştigător al Betano, marcând un adevărat hat-trick.

Având în vedere reputaţia Betano ca brand de prim rang în domeniul pariurilor sportive digitale şi al jocurilor de noroc, renumit pentru experienţele inovatoare, tehnologia avansată şi angajamentul faţă de jocul responsabil, aceste sponsorizări prestigioase subliniază dedicarea companiei faţă de industria fotbalului. Ele reflectă principiile care definesc activitatea Kaizen Gaming, dar evidenţiază şi valorile comune ale tuturor organizaţiilor implicate.

Legendă foto: Fostul căpitan al echipei naţionale a României, Ciprian Marica, prezintă trofeul UEFA EURO 2024™ în cadrul evenimentului special organizat de Betano la Bucureşti.

Turneul Global al trofeelor EURO şi Copa America de la Kaizen Gaming

În perioada premergătoare celor două competiţii, colaborarea Kaizen Gaming cu UEFA şi CONMEBOL a creat o mulţime de momente speciale nu numai pentru fanii sportului din ţările în care Betano activează, ci şi pentru cei peste 2.500 de angajaţi din întreaga lume:

  • România a fost prima ţară care a dat startul festivităţilor Betano - UEFA EURO 2024 la începutul acestui an, când fostul căpitan al echipei naţionale, Ciprian Marica, a prezentat trofeul EURO unei mulţimi entuziaste de fani din Bucureşti.
  • În Portugalia, peste 2.000 de persoane au avut ocazia să vadă trofeul în cadrul unui eveniment cu o apariţie specială a "eroului" Euro 2016, Éder, iar în Germania, utilizatorii Betano au făcut fotografii cu trofeul la Olympiastadionul din Berlin, unde va avea loc finala UEFA EURO 2024™.
  • În Grecia, cu excepţia prezentării trofeului fanilor la 20 de ani de la triumful echipei naţionale la Euro, Kaizen Gaming a adus cupa la sediul său, în Kaizen Campus, în cadrul unui eveniment exclusivist la care au participat angajaţii săi. De asemenea, trofeul îşi va continua turneul, vizitând Republica Cehă înainte de finală.
  • Dincolo de ocean, Betano a găzduit un eveniment de patru zile în Brazilia - două zile în Rio de Janeiro şi două zile în São Paulo - pentru a prezenta trofeul CONMEBOL Copa América™️ 2024 la mii de fani brazilieni şi angajaţi Kaizen Gaming. Printre invitaţii speciali s-au numărat foşti membri ai echipei naţionale, Zinho, Elano şi Carlos Germano, precum şi fostul pilot de Formula 1 Ferrari, Felipe Massa.
  • Evenimente similare, în cadrul cărora Betano a prezentat trofeul Copa America, au avut loc în Argentina, Chile, Peru şi Mexic.
 

Legendă foto: Betano a adus trofeul CONMEBOL Copa América™️ 2024 la Rio de Janeiro şi São Paulo în Brazilia

Kaizen Gaming loveşte... şi înscrie!

Sponsorizările oficiale ale Betano pentru UEFA EURO 2024™️ şi CONMEBOL Copa America™️ 2024 sunt doar cele mai recente realizări ale parcursului remarcabil Kaizen Gaming din ultimii ani. Operând în prezent în 16 pieţe, cu planuri de extindere la 26 până în 2026, traiectoria de creştere a companiei este nici mai mult nici mai puţin decât incredibilă.

Betano este un partener mândru al unora dintre cele mai importante cluburi de fotbal din Europa, printre care FC Porto, Sporting CP şi S.L. Benfica din Portugalia, FCSB din România, dar şi al cluburilor precum AC Sparta Praha, sau FC Viktoria Plzeň din Republica Cehă. Cel mai recent, Betano a intrat în Premier League ca sponsor, vizibil pe tricourile celor de la  Aston Villa F.C.

În plus, Betano devine rapid cel mai popular nume din industria i-gaming din America de Sud. Pe lângă faptul că este sponsorul oficial al CONMEBOL Copa America™️ 2024, două dintre cele mai mari competiţii interne de pe continent îi poartă numele: Brasileirao Betano (Liga Braziliană) şi Torneo Betano (Liga Argentiniană).

Vrei să faci parte din această călătorie? Explorează oportunităţile de carieră disponibile aici.

Acum, să ne punem centura şi să ne pregătim pentru o vară plină de fotbal!