Info

(P) Vino şi descoperă o zi de studiu la British School of Bucharest. Ziua Porţilor Deschise pe 19 şi 20 martie

(P) Vino şi descoperă o zi de studiu la British School...

Autor: Publicitate

06.03.2019, 13:10 187

British School of Bucharest (BSB) anunţă că îşi deschide porţile pentru părinţii care vor să descopere ce înseamnă experienţa studiului la singura şcoală britanică din România apreciată cu calificativul ”excelent”. Pe 19 martie sunt invitaţi să facă o vizită părinţii interesaţi de clasele pentru preşcolari, iar pe 20 martie cei care vor să vadă ce înseamnă orele la clasele din şcoala primară, pentru anul 1 si anul 2 de studiu.                             

Vizitatorii sunt aşteptaţi la campusul BSB, pe strada Erou Iancu Nicolae, nr 42, din Voluntari, judeţul Ilfov, în intervalele 09.00 – 10.30 sau 10.30 – 12.00, în funcţie de opţiunea acestora. Participarea se face în baza unei rezervări prealabile pe website-ul şcolii. Ultima zi de înscrieri este 13 martie.

Sunt disponibile locuri la categoria preşcolari pentru copiii care vor împlini între 2 şi 4 ani până la 31 august 2019, pentru înscrierea în anul academic 2019-2020. Pentru cursurile şcolii primare se pot înscrie cei interesaţi de anii 1 şi 2 de studiu, copii care vor împlini 5 ani până la 31 august 2019, repectiv  copii care vor împlini 6 ani până la 31 august 2019.

Participanţii, anunţă cei de la BSB, vor avea ocazia să exploreze toate facilităţile folosite de către copii, vor putea vedea cum arată sălile de studiu, locurile de joacă, sălile de mese sau cele de sport, campusul – cu tot ce include el. Vor putea interacţiona direct cu profesorii - o echipă ce oferă unicitatea faţă de oricare altă şcoală din Bucureşti, fiind toţi vorbitori nativi de limbă engleză.

În cadrul acestui eveniment, participanţii pot afla, dar mai ales vedea, ce înseamnă excelenţa în predare, în organizarea mediului pentru elevi, în felul în care ei se simt. Pot lua informaţii direct de la profesori sau de la elevi despre experienţa învăţării în cadrul BSB. Vor vizita clasele în timpul orelor, aşa vor descoperi de aproape mediul şcolii noastre. Îi invităm să vină pentru a se convinge că la BSB fiecare copil este considerat unic şi este încurajat, inclusiv prin activităţi extracurriculare, să îşi recunoască potenţialul, aptitudinile şi să şi le dezvolte la maximum”,a declarat Philip Walters, director British School of Bucharest.

La finalul turului, vizitatorii pot degusta din meniul ce este oferit zilnic elevilor şcolii.

Înscrierile pentru Ziua Porţilor Deschise la BSB se pot face accesând următorul link

 

British School of Bucharest este una dintre şcolile internaţionale de top din România.

La noi fiecare copil este considerat unic. Le dăm şansa de a se cunoaşte pe ei, de a-şi descoperi potenţialul, de a se dezvolta - intelectual şi personal,  într-un mediu academic şi prietenos în acelaşi timp”, a declarat Victoria Smith, director al scolii primare din cadrul British School of Bucharest.

La BSB studiul se face după curriculum britanic, fiind singura şcoală pe acest profil din România apreciată cu ”Excelent” pentru calitatea procesului de predare şi rezultatele elevilor, dar şi pentru calitatea dezvoltării persoanale a elevilor, de către Inspectoratul Şcolilor Independente din Marea Britanie.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO