Info

(P) Vrei să ai acces auto modern şi eficient? Important de ştiut despre automatizarea căilor de acces

(P) Vrei să ai acces auto modern şi eficient? Important...

Autor: Publicitate

17.06.2021, 16:43 127

De ce să instalezi automatizări de porţi?

 

Migrarea locuitorilor din mijlocul oraşelor mari către localităţile limitrofe este un fenomen care a fost accentuat de contextul sanitar al anului 2020, dar continuă şi în 2021. Să ai casa de vis într-un sat apropiat de locul de muncă a devenit visul multor angajaţi din corporaţii sau al antreprenorilor din oraşele mari. O casă la curte poate fi în acelaşi timp rustică şi modernă, iar utilizarea tehnologiei pentru case inteligente a depăşit de mult timp statutul de capriciu.

O automatizare de poartă batantă sau o automatizare de poartă culisantă îţi poate face viaţa mai uşoară aducându-ţi timp, confort şi un plus de siguranţă. Dacă vrei o automatizare de poartă sau automatizare de uşă de garaj poţi alege oricând un produs din gama BFT, de la Tritech Group. Dacă îţi doreşti un echipament fiabil instalat profesionist poţi apela oricând la un partener din reţeaua de firme specializate instalatoare din reţeaua Tritech Group şi BFT, completând formularul de pe site-ul www.bft-romania.ro Produsele sunt fabricate în Italia şi sunt apreciate de utilizatori ca având un raport optim calitate-preţ. Numai în anul 2020, peste zece mii de clienţi din România au ales automatizări de porţi BFT de la Tritech Group.

 

La ce să fii atent când alegi să instalezi o automatizare de poartă?

 

Indiferent dacă ai o poartă culisantă, o poartă batantă sau o uşă de garaj pe care doreşti să o deschizi din telecomandă sau din telefonul mobil este foarte important ca acestea să fie funcţionale corect din punct de vedere mecanic. În acest fel, vor funcţiona bine şi automat, iar echipamentul va avea o durată lungă de viaţă. O automatizare de poartă sau o automatizare de uşă de garaj marca BFT, dacă beneficiază de instalare profesionistă şi sunt folosite în parametri optimi pot avea o durată de viaţă de până la 15 ani. De asemenea, este importantă alegerea corectă a echipamentului. În gama BFT, la Tritech Group, se regăsesc automatizări pentru porţi culisante, automatizări pentru porţi batante şi automatizări pentru uşi de garaj care au capacitatea să acţioneze porţi cu uz rezidenţial sau cu uz industrial. O altă clasificare a produselor se face şi în funcţie de dimensiunile porţii sau a uşii de garaj şi după frecvenţa de utilizare estimată.

Este important ca atunci când alegi un astfel de produs să beneficiezi de consiliere sau să te documentezi legat de potrivirea echipamentului cu poarta sau cu uşa de garaj. Pentru o persoană cu abilităţi tehnice sau care este pasionată de bricolaj instalarea unei automatizări nu este imposibilă, dar dacă echipamentul este furnizat şi instalat de un tehnician recomandat atunci garanţia producătorului, de 24 de luni, poate fi dublată de garanţia serviciului de instalare. În reţeaua de Parteneri Tritech Group şi BFT sunt câteva sute de firme specializate care beneficiază constant de consultanţă şi instruire tehnică şi sunt recomandaţe de producător şi de importator pentru a executa acest tip de lucrări.

 

Automatizări pentru căi de acces BFT acasă şi la sediul firmei

 

Pe lângă automatizări porţi batante, automatizări porţi culisante şi automatizări uşi de garaj, în gama BFT la Tritech Group se regăsesc şi bariere automate care controlează accesul rutier. Acestea pot fi instalate la intrarea auto într-un parc logistic sau într-un complex rezidenţial. Aceste bariere automate pot fi acţionate din telecomandă sau prin apel telefonic, dacă este instalat un apelator GSM. Ambele variante au avantajele lor care ţin de raportul dintre gradul de securitate şi de costuri. Accesul poate fi permis sau restricţionat şi prin conectarea unor camere care citesc numărul de înmatriculare (Camere de tip LPR – licence plate recognition).

Tehnologizarea în domeniul accesului este în plin proces de adopţie de către utilizatorii din România, atât pentru uzul personal cât şi pentru cel profesional. Dacă te numeri printre cei care urmează să facă achiziţii în acest domeniu îţi recomandăm să te documentezi temeinic şi să ceri recomandări despre cei cu care alegi să colaborezi. Produsul ales trebuie să aibă un raport calitate-preţ în avantajul tău şi să te poţi bucura de el un timp cât mai îndelungat pentru ca investiţia să fie recuperată.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO