• Leu / EUR4.9090
  • Leu / GBP5.8036
  • Leu / USD4.7494
Info

(P) Vrei să-ţi cumperi un apartament nou şi modern şi să plăteşti în monede Bitcoin? Acum poţi, de la Sivco Residence!

(P) Vrei să-ţi cumperi un apartament nou şi modern şi să plăteşti în monede Bitcoin? Acum poţi, de la Sivco Residence!

Autor: Publicitate

05.05.2022, 09:00 511

Tot mai mulţi români care lucrează în domeniul IT sau au ales antreprenoriatul ca sursă de venit, au ales în ultimii ani să-şi investească banii în diferite monede virtuale, în special Bitcoin, datorită randamentelor lor foarte bune în comparaţie cu alte metode de investiţii.

Pentru vizionarii care au reuşit să-şi dea seama de potenţialul său cât mai devreme, moneda virtuală Bitcoin a oferit până acum profituri substanţiale, în ciuda volatilităţii sale extrem de pronunţate. Acum însă, conform specialiştilor în economie, se pare că cea mai înţeleaptă abordare atunci când vine vorba de investiţii este diversificarea portofoliului.

Pe de altă parte, când vorbim de investiţii de viitor, ne gândim în primul rând la acţiuni şi obligaţiuni, ori la depozite bancare cu dobândă. Dar, din păcate, titlurile de valoare, la fel ca şi monedele virtuale, au o volatilitate prea mare pentru a putea fi considerate nişte investiţii sigure, iar dobânzile oferite de aproape toate băncile din România pentru conturile de economii sunt mult prea mici pentru a putea acoperi rata inflaţiei.

Dar investitorii unui complex imobiliar din Iaşi, numit Sivco Residence, oferă celor în căutare de investiţii profitabile o soluţie pertinentă la dilemele lor. Este vorba de apartamente noi în Iaşi, cu finisaje moderne şi interioare deosebite, amplasate într-o zonă excelentă, ce pot fi cumpărate cu monede virtuale Bitcoin.

Cei doi asociaţi Iosif Gabor şi Petrică-Eusebiu Pal, care au demarat proiectul Sivco Residence, au un deja un istoric în domeniul investiţiilor pe piaţa monedelor virtuale, studiind cu atenţia piaţa şi punându-şi încrederea în cele mai bune dintre ele încă din anul 2016, şi de aceea, înţelegând dificultăţile cu care se confruntă orice investitor în aceste vremuri greu încercate, oferă tuturor amatorilor de investiţii imobiliare posibilitatea de a cumpăra proprietăţi cu potenţial plătind în criptomonede.

În ţara noastră proprietăţile imobiliare au fost considerate întotdeauna nişte investiţii bune pe termen scurt, mediu sau lung, în funcţie de preferinţele proprietarilor lor, putând fi transformate imediat în surse sigure de venit sau păstrate şi vândute după o perioadă de timp pentru încasarea unui profit substanţial.

 

De ce să investeşti în Sivco Residence dacă îţi doreşti să te fereşti de efectele inflaţiei?

Complexul imobiliar Sivco Residence a căpătat repede popularitate pe piaţa imobiliară. El este format din 69 de apartamente frumos compartimentate, aşa cum se poate vedea şi pe website-ul sivcoresidence.ro, din care un boc întreg a fost vândut deja în totalitate, iar jumătate din al doilea cumpărat încă din faza de construcţie la roşu.

De aceea, pentru a întâmpina cerinţele clienţilor lor, dezvoltatorii complexului urmează să demareze în imediata apropiere a mult apreciatelor apartamente Sivco Residence un al doilea proiect rezidenţial, caracterizat de asemenea prin finisaje premium, o vedere panoramică superbă către municipiul Iaşi, spaţii de joacă pentru copii, parcări asfaltate şi multe spaţii comerciale foarte practice.

Sivco Residence se află pe şoseaua Voineşti, la nr. 58A şi beneficiază de un acces foarte facil către zona Nicolina Belvedere - Platoul însorit. Iar dacă vrei să ajungi de la acest complex direct în centrul oraşului Iaşi, o poţi face luând unul din mijloacele de transport care opreşte la staţia aflată la aproximativ 350 m distanţă de complex, sau făcând o scurtă plimbare cu maşina personală/

Sivco Residence se poate transforma în locuinţa perfectă atât pentru familiile cu copii, cât şi pentru persoanele la început de drum, care doresc să locuiască într-un complex modern şi elegant, aproape de locul de muncă. În vecinătatea complexului rezidenţial Sivco Residence, există nenumărate creşe, şcoli şi grădiniţe, unde cei mici pot beneficia de cele mai bune servicii educaţionale, dar şi parcurile industriale 1 şi 2 unde se preconizează că în viitorul apropiat se vor crea mii de locuri noi de muncă.

Din toate aceste motive şi multe altele, în prezent, un apartament cu două camere în cadrul complexului rezidenţial Sivco Residence se închiriază la preţuri lunare cuprinse între 300 şi 350 de euro, iar valoarea de piaţă a apartamentelor continuă să crească.

Astfel, Sivco Residence reprezintă o alegere investiţională excelentă pentru oricine îşi doreşte să adauge în portofoliul său şi una sau mai multe investiţii imobiliare profitabile sau pur şi simplu să transforme un apartament din complexul Sivco Residence într-un loc pe care să-l poată numi acasă.

 
Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9090
Diferență: -0,0855
Ieri: 4.9132
Azi: 4.7494
Diferență: -1,1098
Ieri: 4.8027
Azi: 5.8036
Diferență: -0,0809
Ieri: 5.8083
Azi: 5.0470
Diferență: -0,2096
Ieri: 5.0576