Info

(P) Webinar Gratuit – Descoperă cel mai bun ERP pentru IMM-uri, disponibil acum şi în România

(P) Webinar Gratuit – Descoperă cel mai bun ERP pentru...

Autor: Publicitate

27.10.2021, 11:29 1226

Joi, 28 octombrie,  Red Point Software Solutions, companie românească specializată în furnizarea de servicii şi soluţii IT, a organizat webinarul Intorducing SAP Business byDesign. Red Point este primul partener SAP din România care va sprijini clienţii mici şi mijlocii în implementarea soluţiei SAP Business byDesign. Specialiştii Red Point au prezentat capabilităţile şi avantajele soluţiei, iar tu poţi urmări gratuit înregistrarea webinarului aici 

Soluţia este utilizată cu succes de peste 10.000 de clienţi la nivel global şi, până în prezent, a procesat peste 1 miliard de documente financiare. 80% din totalul clienţilor SAP şi majoritatea companiilor din România sunt reprezentate de întreprinderi mici şi mijlocii, iar soluţiile capabile să răspundă aşteptărilor şi să satisfacă nevoile acestor companii sunt la mare căutare.

Un sistem unificat pentru toate procesele de business

SAP Business ByDesign este o soluţie cloud ERP de tipul software as a service – SaaS, care elimină necesitatea furnizării unei infrastructuri pentru găzduirea aplicaţiilor. Acest lucru simplifică în mod semnificativ implementarea şi utilizarea sistemului, reducând în acelaşi timp nivelul investiţiei necesare în sistem şi optimizând costul total pentru utilizatorul final. În timp ce SAP S/4 HANA este conceput pentru companii foarte mari, Business ByDesign este o soluţie pentru afacerile mici şi mijlocii care au între 5 şi 10.000 de utilizatori. 

Sistemul vine cu o bază bogată de procese de business implementate end-to-end, bazate pe cele mai bune practici ale companiilor de succes din întreaga lume. Prin urmare, procesul de implementare durează în medie 3-4 luni, mult mai puţin timp decât se întâmplă de obicei cu sisteme similare.

SAP Business ByDesign, soluţie adaptată pentru toate tipurile de platforme mobile, integrează un set complet de aplicaţii de business (ERP, CRM, HR, Project management, BI), ce acoperă arii precum controlling, aciziţii, logistică, producţie, controlul calităţii, service delivery, vânzări, resurse umane şi project management. Soluţie cuprinde, de asemenea,  capabilităţi puternice de analiză în timp real şi raportare pentru ariile respective.

Un parteneriat care durează de peste 15 ani

După un parteneriat de succes de peste 15 ani, în care Red Point Software Solutions a implementat cu succes soluţii precum SAP S/4 HANA, SAP SuccessFactors şi SAP C/4 HANA, compania a decis să facă un pas înainte şi să devină primul partener SAP din România care adaugă SAP Business ByDesign în portofoliul său de soluţii, putând astfel să deservească organizaţii sau filiale care, din motive ce ţin de dimensiunea companiei, nu intenţionează să implementeze SAP S/4 HANA.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO