Info

(P) World Class deschide primul club de health & fitness în Braşov şi îşi extinde astfel prezenţa în 7 metropole din România

(P) World Class deschide primul club de health & fitness...

Autor: Publicitate

17.04.2019, 12:46 541

World Class anunţă extinderea reţelei într-un nou oraş-metropolă, Braşov, o dată cu deschiderea clubului World Class AFI Braşov. Astfel, începând cu 2020, cea mai mare reţea de health & fitness din România va acoperi 7 metropole: Bucureşti, Iaşi, Timişoara, Cluj, Braşov, Constanţa şi Ploieşti, cu un număr de peste 40 de centre de health & fitness, 85.000 de membri World Class şi o echipă de peste 700 de experţi în sănătate şi fitness.

"Prezenţa noastră în oraşul Braşov, votat în 2018 oraşul în care se trăieşte cel mai bine din România, marchează un pas important în expansiunea noastră regională. Vom continua să creştem, să consolidăm şi să dezvoltăm reţeaua World Class . Cu fiecare nou club World Class pe care îl deschidem, promovăm mişcarea #BeHealthy şi o facem mai accesibilă pentru cât mai mulţi români. Astfel, transmitem mai departe mesajul nostru, dar şi oferim mai multe oportunităţi oamenilor din întreaga ţară pentru a trăi mai sănătos, incluzând sportul şi fitnessul în activităţile zilnice.În acest moment suntem în discuţii pentru a continua extinderea reţelei noastre în Braşov", a spus Kent Orrgren, CEO World Class.

Piaţa de health & fitness din România este în creştere şi se estimează că va continua să crească anual cu 10% în medie până în 2025, fiind una dintre cele mai rapide rate de creştere din Europa.

Cifra de afaceri World Class a crescut cu 16% faţă de anul trecut. Ca parte a planurilor sale de consolidare şi dezvoltare strategică, World Class a derulat o analiză a pieţei de health & fitness din Braşov şi a găsit aici un mare potenţial de creştere. Bazându-se pe cunoaşterea profundă a pieţei, reţeaua a identificat locaţia şi momentul potrivit pentru a dezvolta mişcarea #BeHealthy în Braşov şi pentru a deschide aici un nou club cu facilităţi premium, echipamente de ultimă generaţie şi programe eficiente de antrenament.

World Class continuă astfel strategia de consolidare a prezenţei în principalele zone urbane ale României, aproape de parcuri rezidenţiale şi clădiri de birouri care concentrează o densitate ridicată a populaţiei.World Class a remarcat potenţialul uriaş al pieţei de health & fitness din Braşov şi a identificat locaţii premium potrivite pentru a deschide în continuare noi cluburi World Class în acest oraş. Cu proiectul AFI, World Class va avea o poziţionare excelentă şi va oferi membrilor din Braşov o experienţă premium de health & fitness.

Noul club care se va deschide în 2020 va fi amplasat în cel mai mare centru comercial şi de divertisment din Braşov, AFI Braşov, un mall care va găzdui 200 de magazine şi facilităţi pentru petrecerea timpului liber, chiar în centrul oraşului. World Class AFI Braşov va acoperi o suprafaţă generoasă de 1700 de metri pătraţi şi va cuprinde zone de antrenament functional, cardio şi forţă, studiouri de aerobic şi cycling şi echipamente premium de la Technogym. O echipă de specialişti în health & fitness va oferi membrilor o varietate de cursuri de fitness bazate pe concepte originale World Class, precum şi programe create de cel mai mare furnizor de fitness din lume, Les Mills.

World Class Braşov va fi inclus în categoria de abonamente Bronze şi va fi al 39-lea club World Class din reţea.

Despre World Class România

World Class România este lider pe piaţa locală în industria de health&fitness, numărând în prezent 39 de centre (35 active şi 4 care se vor deschide în acest an şi următorul) şi peste 64.000 de membri.

Centrele de fitness World Class asigură servicii la cele mai înalte standarde, dotări de ultimă generaţie şi programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă şi un concept premium de club de fitness şi lifestyle, intitulat W, care reprezintă o oază urbană holistică de relaxare, în cadrul căreia membrii au posibilitatea de a se antrena şi relaxa, într-un cadru intim şi exclusivist.

Resource Partners este acţionarul majoritar al World Class România. Fondul de investiţii cu capital privat, susţinut de investitori instituţionali, se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România şi alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentrează în principal pe identificarea şi susţinerea, prin experienţa pe care o oferă, a companiilor cu creştere rapidă şi cu o echipă puternică de management.

Pentru mai multe detalii despre World Class România, accesaţi: www.worldclass.ro şi www.facebook.com/worldclass.romania.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO