Info

(P) World Class îşi consolidează prezenţa în zona Pipera / Promenada prin deschiderea unui nou club de health & fitness în Oregon Park, ca urmare a creşterii cererii de programe de wellness destinate companiilor

Autor: Publicitate

13.03.2019, 13:05 474

Un nou club de health & fitness va fi adăugat reţelei World Class în septembrie 2019, World Class Oregon Park. Aceasta reprezintă o mişcare strategică importantă pentru consolidarea prezenţei World Class Oregon Park în partea de nord a Capitalei, unde cluburile World Class deja existente trebuie să răspundă unui număr foarte mare de cereri.

World Class se bazează pe potenţialul imens al acestei zone în care se dezvoltă noi parcuri de clădiri rezidenţiale şi de birouri, concentrând o mare parte a populaţiei. Această nouă extindere a reţelei de health & fitness World Class este strâns legat de conceptul #BeHealthy, întrucât face serviciile de health & fitness mai accesibile. Astfel, din ce în ce mai mulţi români vor fi mai activi mai des, deoarece vor putea beneficia de serviciile World Class de health & fitness în apropierea casei şi a locului lor de muncă.

Programele de wellness ale companiei se află într-o creştere accelerată, iar febra industriei de health & fitness continuă să cucerească Europa. Conform unui studiu EuropeActive, numărul membrilor de cluburi europene de fitness a depăşit 60 de milioane şi a crescut cu 4% în anul precedent. Având în vedere acest context de creştere a popularităţii, cea mai mare reţea de health & fitness din România, World Class, anunţă peste 62.000 de membri activi şi estimează până la sfârşitul anului 2019 peste 70.000 de membri activi şi o reţea de peste 40 de cluburi World Class în toată România.

În plus, numărul de abonamente de wellness oferite de World Class continuă să crească datorită pachetelor corporate.

World Class Oregon Park este o nouă destinaţie de health & fitness cu o poziţie strategică, aleasă pentru a face serviciile noastre mai accesibile, aproape de casă şi de locul de muncă al românilor. Este o parte importantă a investiţiilor noastre în Mişcarea #BeHealthy. În ceea ce priveşte continuarea investiţiilor, planurile noastre de extindere a reţelei de health & fitness în 2019 implică, de asemenea, investiţii majore în echipa noastră, în expertiza şi cunoştinţele specialiştilor noştri în health & fitness, în cluburile noastre existente, actualizându-le şi renovându-le în mod constant", a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Noul World Class Oregon Park se află într-o zonă foarte uşor accesibilă din Bucureşti, în zona de nord a Capitalei. Clubul se va bucura de o locaţie accesibilă, unde reţeaua are deja o prezenţă puternică prin cele trei cluburi existente: Caro, Promenada şi Upground. Clubul va fi inclus în categoria de membru Bronze, va fi al 38-lea club World Class din reţea şi al treilea club ce va fi deschis în 2019. World Class Oregon Park se întinde pe un spaţiu generos de 1.400 de metri pătraţi şi oferă zone pentru antrenamente de functional fitness, studiouri de aerobic şi cycling, echipamente premium şi accesorii furnizate de Technogym, lider mondial în industrie.

Despre World Class România

World Class România este lider pe piaţa locală în industria de health&fitness, numărând în present 38 de centre (35 active si 3 care se vor deschide în acest an) şi 62.000 de membri. Centrele de fitness World Class asigură servicii la cele mai înalte standarde, dotări de ultimă generaţie şi programe de antrenament diversificate. World Class este partener principal LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă şi un concept premium de club de fitness şi lifestyle, intitulat W, care reprezintă o oază urbană holistică de relaxare, în cadrul căreia membrii au posibilitatea de a se antrena şi relaxa, într-un cadru intim şi exclusivist.

Resource Partners este acţionarul majoritar al World Class România. Fondul de investiţii cu capital privat, susţinut de investitori instituţionali, se implică în proiecte cu capital privat din Polonia, România şi alte state membre ale Uniunii Europene din Europa de Est. Resource Partners se concentrează în principal pe identificarea şi susţinerea, prin experienţa pe care o oferă, a companiilor cu creştere rapidă şi cu o echipă puternică de management.

Pentru mai multe detalii despre World Class România, accesaţi: www.worldclass.ro şi www.facebook.com/worldclass.romania.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO