Info

(P) WTW lansează un Pachet de Servicii dedicat industriei hoteliere

Daniela Stoica, Head of Risc şi Broking in România, WTW

Daniela Stoica, Head of Risc şi Broking in România, WTW

Autor: Publicitate

15.06.2022, 08:00 2465

WTW, în colaborare cu Grupul Generali la nivel de Europa Centrală si de Est, a dezvoltat o soluţie specifica pentru industria hotelieră, care include asigurarea proprietăţii, pierderi din întreruperea activităţii, răspundere civila, răspunderea directorilor si administratorilor, terorism, sănătate si beneficii pentru angajaţi.

WTW (NASDAQ: WTW), este lider mondial in domeniul consultanţei, brokerajului si al soluţiilor de asigurare; Daniela Stoica, Head of Risc şi Broking in România, a răspuns întrebărilor noastre referitoare la aceasta soluţie.

Puteţi oferi, vă rog, informaţii scurte despre WTW?

WTW este o companie integrată de consiliere, intermediere şi soluţii de asigurare, organizată în jurul a două segmente de business concepute pentru a răspunde nevoilor companiilor in ceea ce priveşte riscurile, oamenii şi capitalul. La WTW, oferim soluţii bazate pe date, care fac organizaţiile mai rezistente, motivează forţa de muncă şi maximizează performanţa. Capacitatea de a gestiona riscul este esenţială pentru a prospera într-o lume incertă. Ne ajutam clienţii să găsească un echilibru intre provocările actuale şi cele mai ambiţioase proiecte prin redefinirea riscurilor – astfel încât sa valorifice oportunităţile, sa menţină cursul strategic si sa sporească rezilienţa afacerii.

Ce reprezintă “Pachetul de Servicii dedicat industriei hoteliere”?

Suntem de părere că oferirea unei experienţe memorabile pentru clienţi este elementul principal pentru multe companii din industria hoteliera.

Acest Pachet de Servicii, conceput special pentru aceasta industrie îşi propune să ajute companiile să identifice şi să cuantifice expunerile la risc, să simplifice procesul de cumpărare a asigurărilor printr-o abordare one-stop-shop şi să ajute în selecţia acoperirilor, ţinând cont de toleranţa la risc şi bugetul organizaţiei.

Ce fel de confort oferă acest produs pentru industrie?

Industria ospitalităţii se confruntă astăzi cu multiple provocări de gestionare a riscurilor, inclusiv: daune la bunuri şi întreruperi ale activităţii, răspunderi civile, atacuri teroriste, bunăstarea angajaţilor, riscuri climatice şi dezastre naturale.

În calitate de consultant in managementul riscurilor si  şi broker global, avem expertiza, echipa şi conexiunile necesare pentru a crea soluţia potrivită pentru companiile din aceasta industrie.

Care sunt caracteristicile care fac acest produs special?

Produsul este conceput pentru a furniza o ofertă personalizată cu acoperire special creata pe diverse linii de asigurare, menită să servească interesele şi nevoile în schimbare ale clienţilor noştri din domeniul ospitalităţii. Acesta reflectă devotamentul şi angajamentul continuu al WTW de a oferi solutii inovatoare şi adaptate printr-o abordare analitică şi cuantificare a riscurilor.

Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul: https://www.wtwco.com/en-CZ/Solutions/services/packaged-services-for-the-hospitality-sector

Despre WTW

La WTW (NASDAQ: WTW), oferim soluţii bazate pe date si pe informaţii în ceea ce priveşte oamenii, riscurile şi capitalul.

Bazându-ne pe viziunea globală dar şi pe înţelegerea locală a colegilor noştri din 140 de ţări, ajutăm organizaţiile să îşi optimizeze strategia, să îşi îmbunătăţească rezilienţa organizaţiei, să îşi motiveze forţa de muncă şi să îşi maximizeze performanţa.

Lucrăm împreună cu clienţii nostri pentru a descoperi calea atingerii unui succes durabil – si a le oferi perspectiva care îi pune în mişcare.

Aflaţi mai multe la wtwco.com

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO