Info

(P) WU Executive Academy oferă burse de până la 35% la programul EMBA Bucharest

(P) WU Executive Academy oferă burse de până la 35% la...

Autor: Publicitate

03.06.2019, 08:00 2178

WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena, cea mai mare universitate de business din Europa, deschide sesiunea de burse de până la 35% la programul Executive MBA Bucharest, care va avea startul în luna noiembrie a acestui an. Viitorii studenţi pot beneficia de o reducere de până la 12.000 de euro din valoarea de 35.000 de euro a şcolarizării, prin depunerea aplicaţiilor până la data de 15 septembrie 2019. Executive MBA Bucharest, oferit pe plan local de WU Executive Academy, se află în top 3 cele mai bune programe de educaţie executivă din România şi se adresează managerilor şi antreprenorilor cu o experienţă de business de minim 5 ani.   

Executive MBA Bucharest este singurul program de EMBA triplu - acreditat din România (EQUIS, AMBA şi AACSB), fiind recunoscut pentru calitatea profesorilor săi, care predau la unele dintre cele mai prestigioase universităţi din lume, cum ar fi IESE Business School din Spania sau Carlson School of Management din SUA. Acesta a fost desemnat „Cel mai bun program de Executive MBA din România”în anii 2008, 2010, 2014 şi 2015. La nivel mondial, programul de Executive MBA livrat de WU Executive Academy se plasează în top 50 programe EMBA.   

„Prin bursele de studiu acordate pentru programul nostru de educaţie executivă ne dorim să susţinem managerii şi antreprenorii cu potenţial să îşi atingă obiectivele educaţionale şi de carieră. La rândul lor, beneficiarii burselor aduc valoare adaugată cursurilor prin experienţa, pasiunea şi motivaţia lor. Executive MBA Bucharestoferă studenţilor o experienţă internaţională de top, atât pe plan educaţional, cât şi personal, programul fiind adaptat în permanenţă la realităţile economice, tehnologice şi sociale, sub îndrumarea exclusivă a profesorilor de top de la universităţi internaţionale prestigioase”, a declarat Prof. Phillip C. Nell, director academic, Executive MBA Bucharest.  

Programul include trei module internaţionale, două în Austria şi unul în SUA, care oferă studenţilor posibilitatea de a aprofunda cunoştinţele despre diferite contexte instituţionale şi de a interacţiona cu manageri din diferite companii, aflate fie în perioade de tranziţie, fie în faza de globalizare a business-ului. Acestui beneficiu i se adaugă structura specială a cursurilor, care se axează pe latura practică, prin studii de caz internaţionale de actualitate, sesiuni de eLearning, prelegeri, simulări şi discuţii interactive între studenţi, dar şi cu alumni, prin organizarea de guest lectures.

În cei 13 ani de existenţă pe piaţa românească, peste 315 de manageri şi antreprenori din industrii variate au finalizat cursurileExecutive MBA Bucharest, iar 68% dintre aceştia au realizat progrese solide în carieră. Din totalul absolvenţilor, o treime au achitat individual costul de şcolarizare, o treime au primit finanţare integrală de la angajator, iar pentru o treime suma a fost cofinanţată de companie. Programul include 14 module, desfăşurate pe parcursul a 18 luni, în regim part-time, oferind cursanţilor posibilitatea de a-şi continua activitatea profesională. 

Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare disponibilă pe www.executiveacademy.at, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă şi legalizată a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului).   

Pentru mai multe informaţii despre condiţiile de înscriere, cei interesaţi sunt invitaţi să acceseze: https://executiveacademy.at/en/programs/mba/executive-mba/executive-mba-bucharest/

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO