Info

(P) WU Executive Academy oferă burse de studiu în valoare de 200.000 de euro

(P) WU Executive Academy oferă burse de studiu în...

Autor: Publicitate

03.06.2021, 08:00 1141

WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU) - cea mai mare universitate de business din Europa, deschide sesiunea de burse de studiu în valoare totală de 200.000 de euro, adresate studenţilor români. Anul trecut la programul Executive MBA Bucharest s-au înscris un număr record de studenţi, mai exact 33 de manageri şi antreprenori români şi străini.

Programul de Executive MBA organizat de WU Executive Academy la Bucureşti este singurul program din România care deţine prestigioasa triplă acreditare internaţională - EQUIS, AMBA şi AACSB. Acesta este recunoscut şi apreciat pentru criterii precum calitatea profesorilor, aplicabilitatea cursurilor, oportunităţile de networking oferite, dar şi pentru cele trei module internaţionale, desfăşurate în Austria şi SUA.

„Experienţa pe care am avut-o anul trecut ne-a demonstrat faptul că profesioniştii români apreciază posibilitatea de a participa la un program de EMBA de înaltă calitate în această perioadă dificilă. În acest context, WU întâmpină nevoile aplicanţilor prin creşterea valorii burselor, pentru a putea susţine cât mai mulţi manageri cu potenţial să îşi realizeze obiectivele educaţionale şi de accelerare a carierei. Cu toate că pandemia a determinat amânarea unor module şi implementarea învăţământului online, programa generaţiilor viitoare de studenţi de EMBA ar putea chiar să beneficieze de impulsul digitalizării adus de pandemie. De exemplu, am început o serie specială de evenimente online în care speakeri sunt manageri de top din întreaga lume, speakeri pe care nu i-am adus la clase în trecut, dar care pot transmite foarte bine cunoştinţele şi învăţăturile în cadrul unei sesiuni online scurte”, a declarat Prof. Phillip C. Nell, Director Academic, Executive MBA Bucharest.   

Noua sesiune va avea startul în luna noiembrie, cursurile desfăşurându-se în regim part – time, pe parcursul a 16 luni, cu întâlniri periodice o dată la şase săptămâni. Programul cuprinde 14 module care acoperă o paletă largă de cursuri, de la management, HR, finanţe, la inovaţii, change management şi business analytics. Acesta se încheie cu un proiect final, „Capstone Project”, care constă în realizarea unui proiect antreprenorial. Cursanţii vor lucra cu 14 profesori care provin de la Universitatea de Economie şi Afaceri din Viena (WU) şi de la alte universităţi prestigioase din lume, precum IE (Spania), Frankfurt School of Finance & Management (Germania) şi Carlson School of Management (SUA).       

Înscrierile pentru burse se desfăşoară până la data de 30 iunie 2021. Bursele se acordă în ordinea aplicaţiilor şi pe baza dosarului de înscriere în program, care trebuie să conţină un set de documente în limba engleză (cerere de aplicare disponibilă pe www.executiveacademy.at, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivaţie, copia tradusă şi legalizată a diplomei de licenţă, foaia matricolă cu notele obţinute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a paşaportului).

Prezent pe piaţa românească de 15 ani, WU Executive MBA Bucharest are peste 400 de absolvenţi până în prezent, dintre care peste 70% au avansat în carieră. Media de vârstă a participanţilor este de 37 de ani, iar industriile predominante sunt IT şi telecomunicaţii, energie, transporturi şi construcţii/inginerie.  Bursele sunt valabile pentru programul de Professional MBA din Viena şi programul de Executive MBA desfăşurat la Bucureşti, care prezintă un interes crescut din partea managerilor şi antreprenorilor români.

WU se află în topul primelor 50 de universităţi de afaceri din lume[1], fiind recunoscută la nivel internaţional pentru calitatea educaţiei executive oferite. De asemenea, programul său Global Executive MBA ocupă locul 32[2] în topul celor mai bune programe de Executive MBA la nivel mondial, obţinând scoruri de top la multiple categorii, printre care progresul în carieră, experienţa de lucru a studenţilor şi experienţa internaţională de studiu. Creşterile salariale înregistrate de un absolvent EMBA ajung la peste 60%.     

 

[1] Clasamentul Financial Times European Business Schools, 2020

[2] Clasamentul Financial Times Executive MBA, 2020

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO