Info

(P) Ziua Internaţională a Cărţii vine cu o ofertă specială pentru Conferinţa de Risc de Ţară Coface: doar azi, 100 de EUR faţă de 140 EUR

(P) Ziua Internaţională a Cărţii vine cu o ofertă...

Autor: Publicitate

23.04.2018, 11:09 102

Tomas Sedláček, autorul cărţii „Economia Binelui şi a Răului” (2011) va fi speaker al celei de-a XIV-a ediţii a Conferinţei de Risc de Ţară, organizată pe 9 Mai la Hotel JW Marriott Bucureşti de Coface România şi Ziarul Financiar.

Pentru că vom avea alături de noi un autor de renume, sărbătorim Ziua Internaţională a Cărţii cu o ofertă specială: doar astăzi, preţul biletului pentru participarea la Conferinţa de Risc de Ţară este 100 de EURO faţă de 140 EURO.                                               

Profitaţi de ofertă şi fiţi prezent la interviul live cu Tomas Sedláček, unde va vorbi despre modul în care trecutul schimbă prezentul. Sedláček a câştigat faima internaţională după ce a fost premiat pentru cea mai bine vândută carte „Economia binelui şi a răului”, publicată în 2011, de Oxford University Press şi tradusă în 17 limbi, obţinând, totodată, prestigiosul premiu „Wirtschaftsbuchpreis” la Târgul de Carte de la Frankfurt, pentru contribuţia sa originală şi filosofică la dezvoltarea economiei.

Editura Publica, prezentă la eveniment, va avea un stand special de unde veţi putea achiziţiona cărţi publicate de celebrul autor şi multe alte titluri.

Vă puteţi înscrie la eveniment profitând de oferta specială prin completarea formularului de inregistrare

Vă invităm să citiţi mai multe informaţii despre eveniment AICI.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO