Info

(P) StartCasa: platforma digitala prin care iţi poţi achiziţiona design de interior accesibil şi rapid

(P) StartCasa: platforma digitala prin care iţi poţi...

Autor: Publicitate

30.10.2018, 08:00 801

Toată lumea îşi doreşte o casă frumoasă şi amenajată cu stil, dar mai ales funcţională, în care să se relaxeze după o zi lungă de muncă.

Toate bune şi frumoase, dar cum se întâmplă în mod normal?

Începi cu o luuungă căutare pe net după idei de amenajare, obiecte de mobilier, finisaje şi după multe ore pierdute eşti gata să începi goana prin magazine cu speranţa că vei găsi obiectele respective, unde surpriza: nu prea le găseşti şi mai mult habar n-ai dacă obiectele o să se  potrivească în casa ta. Sunt şanse foarte mari să constaţi că fotoliul nu se potriveşte cu masa, patul nu încape în dormitor şi multe altele.

Iar, la final te întrebi, oare nu există o soluţie prin care să nu pierd atât de mult timp şi chiar să-mi placă ce a ieşit?
Şi răspunsul ţi-l dăm noi. Da, există şi mai ales ţi-o permiţi.Design de interior la preţ fix şi transparent pe cameră prin StartCasa.


Să o luam pe rând. De ce mi-aş amenaja casa cu un designer?

Pentru acelasi motiv pentru care ai zbura cu un avion care e facut intr-o fabrica, nu la tine in garaj. Pentru ca si gustul e o meserie.

Chiar dacă unii dintre noi avem bun gust, până şi acesta trebuie rafinat şi cultivat. Ai nevoie de un designer să te facă să te gândeşti la toate problemele de care iniţial nici măcar nu ştiai că exista. Designerul de interior pe lângă amenajarea estetică a casei îţi oferă soluţii practice la probleme uzuale şi îţi maximizează fiecare bucăţica de spaţiu.

Mergem mai departe. Ce primeşti şi cum funcţionează?
Este simplu şi deja am stabilit că vrei să îţi transformi casa într-una  elegantă şi practică, admirată de oricine îţi trece pragul. Atunci tot ce ai de făcut este să intri pe site-ul StartCasa, alegi unul dintre cele 3 pachete şi un designer de interior testat şi recomandat va lucra pentru tine!

Toate cele trei pachete se achiziţionează online: Fresh Casa, la 540 de lei pe cameră, Perfect Casa, la 990 lei pe cameră, şi Dream Casa, la 1.590 de lei pe camera, până la 1 noiembrie beneficiezi de o încă reducere extra la aceste preţuri.

 

Fiecare dintre pachete oferă soluţii de design interior, însă în moduri diferite. Astfel, Fresh Casa oferă o amenajare cât mai rapidă a locuinţei cu mobilă de serie direct din magazine, Perfect Casa aduce o amenajare personalizată pe spaţiul camerei cu mobilier la comandă, iar pachetul Dream Casa vine cu amenajare detaliată transpusă în imagini realiste ale spaţiului, ca să ştii înainte de a cumpăra mobila cum va arăta spaţiul tău.

 

Pentru prima oară în România, primeşti servicii profesioniste de design interior, la un preţ fix pe fiecare cameră (poţi mobila o cameră sau toată casa, tu alegi), totul transparent în limitele bugetului stabilit de tine. Serviciul este oferit online, fără a mai fi obligatorie vizita la domiciliu. Mai mult, pentru ca StartCasa este un proiect Holcim Romania, designerii nostri vin la pachet cu garanţia şi calitatea oferite de acesta.

Ce primeşti?

Un proiect la cheie, gata să ţi-l implementezi singur.

Primeşti un concept de amenajare vizual, în care o să vezi cum o să arate totul la tine în casă, şi lista de cumpărături cu toate obiectele de mobilier alese, preţurile şi magazinele de unde le poţi cumpăra. 

Living amenajat prin pachetul Dream Casa

Designerul de interior îşi poate face treaba foarte bine şi de la distanţă şi fiindcă ştim că eşti ocupat, toată comunicarea cu designerul se face prin telefon sau apel video. Dar, dacă îţi doreşti, poţi opta şi pentru vizita la domiciliu.  

Serviciul se achiziţionează şi se plăteşte online, aşa cum îi stă bine unui serviciu în 2018, iar pentru că satisfacţia ta este importantă pentru noi am inclus în fiecare pachet şi garanţia serviciului – Banii înapoi dacă nu eşti mulţumit de propunere, ca să poţi încerca cu încredere pachetele noastre.

Spre bucuria rudelor tale, designerul de interior poate păstra şi obiecte de mobilier existente în noul concept de amenajare, ca să poţi duce mai departe cu mândrie moştenirea familiei.

Ce spui, încerci să vezi cum e cu un designer, mai ales ca până la 1 noiembrie ai preţuri super promoţionale speciale pentru lansare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO