Info

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE

Advertorial

PUBLICAŢIE DE VÂNZARE

Autor: Publicitate

26.06.2024, 13:00 251

Subscrisa, SIERRA QUADRANT FILIALA BRAILA S.P.R.L., in calitate de Lichidator Judiciar al societatii GA-PRO-CO CHEMICALS S.A., cu sediul în Comuna Săvineşti, Sat Săvineşti, str. Gheorghe Caranfil, nr. 11, jud. Neamţ, număr de ordine în Registrul Comerţului J27/1478/2005 organizeaza licitatie publica cu strigare la data de 24.07.2024, ora 14:00, la sediul lichidatorului judiciar din Bucuresti, Str. Traian, nr. 2, Bl. F1, Sc. 3, E.t.4, Ap. 11, Sector 3, Bucuresti, in vederea vanzarii „Activului industrial GA-PRO-CO CHEMICALS S.A”, combinat de producţie îngrăşăminte chimice amplasat în Săvineşti,  Jud. Neamţ, compus din teren, in suprafata de 719.297 mp, cladiri/constructii speciale care deservesc procesul de productie, instalatii, echipamente tehnologice/utilaje, mijloace de transport auto si feroviar, stocuri si obiecte de inventar.

Preţul de pornire la licitatie este de 14.263.200 EURO fără tva. Se aplică dispoziţiile legale privind regimul tva în vigoare la data vânzării.

Pentru participarea la licitatie, este necesara plata garantiei de participare de 10% din pretul de pornire al licitaţiei, respectiv 1.426.320 Euro care se depune direct în contul bancar al societăţii vânzatoare Ga-Pro-Co Chemicals S.A. având IBAN RO94 BREL 0002 0038 7653 0100 deschis la Libra Internet Bank, garantarea diferenţei preţ, sub forma unei scrisori de garanţie bancară şi achiziţia caietului de sarcini. Costul caietului de sarcini este de 15.000 Euro + TVA şi se va achita in contul lichidatorului judiciar deschis la Banca Transilvania cu urmatorul IBAN:RO80BTRLRONCRT0520972801.

Participantilor interesati sa participe la licitatie prin videoconferinta, li se vor pune la dispozitie, pe email, date de logare pe baza de parola, precum si un manual cu instructiuni de conectare.

Condiţiile de participare la licitaţie, obligaţiile adjudecatarului şi alte detalii privind vânzarea si adjudecarea se regasesc in caietul de sarcini ce poate fi consulat de potenţialii participanţi la sediul lichidatorului judiciar, cu o programare prealabilă.

Scurta descriere a activului ”Platformă industrială GA-PRO-CO Chemicals”:

Proprietatea imobiliara este constituita din teren intravilan in suprafata de 719.297 mp si cladiri/constructii speciale care deservesc procesul de productie sau in interiorul carora sunt incorporate instalatiile si echipamentele tehnologice.

Bunurile mobile sunt constituite din instalatii, echipamente/utilaje, mijloace de transport auto si feroviar, stocuri si obiecte de inventar.

Instalatiile de productie constau în instalatia de uree, instalatia de amoniac, instalatia de acid azotic, instalatia de azotat de amoniu/nitrocalcar, instalatia de ingrasaminte lichide. In cadrul mijloacelor de transport auto si feroviar sunt cuprinse locomotive, vagoane, autoturisme, autoutilitare, autospeciale, tractoare si remorci. In cadrul utilajelor sunt incluse buldoexcavatoarele, incarcatoarele frontale, automacarele, motostivuitoarele si stivuitoarele.

Informatii detaliate privind componenta activului industrial si descrierea constructiilor, a principalelor instalatii functionale si a fluxului tehnologic se regasesc in caietul de sarcini.

Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimentare şi se pot programa pentru vizionarea activului prin email la adresa: office.bucuresti@sierraquadrant.ro.

 

LICHIDATOR  JUDICIAR

SIERRA QUADRANT FILIALA BRAILA S.P.R.L.

Ing. Ovidiu Neacsu