Info

Simona Halep vine la Cluj la SPORTS FESTIVAL, alături de nume grele ale tenisului mondial

Comunicat de presă

Simona Halep vine la Cluj la SPORTS FESTIVAL, alături de...
30.01.2019, 11:17 608

SPORTS FESTIVAL aduce la Cluj-Napoca nume mari ale tenisului mondial alături de cel mai îndrăgit sportiv al României, Simona Halep, Marius Copil, Flavia Pennetta şi Fabio Fognini. Întâlnirea dintre echipa României şi echipa Italiei va avea loc în 15 iunie, în cadrul ediţiei a 2-a a festivalului şi per total, în terenul BT arena vor fi 39 titluri ATP sau WTA, din care 3 turnee de Grand Slam şi peste 55 milioane $ încasări din premii.

Confruntarea dintre echipa României şi Echipa Italiei cuprinde 3 meciuri şi anume:

simplu feminin: Simona Halep vs. Flavia Pennetta

simplu masculin: Marius Copil vs. Fabio Fognini

dublu mix: Simona Halep, Marius Copil vs. Flavia Pennetta, Fabio Fognini

Simona Halep este una din cele mai valoroase sportive din istoria României. În această săptămână se împlinesc 5 ani de când e în TOP 10 WTA. A fost clasată pe primul loc mondial după ce anul trecut a câştigat turneul de Grand Slam de la Roland Garros şi are 18 titluri WTA. Simona s-a întâlnit cu Flavia Pennetta în teren de 6 ori până acum, scorul confruntărilor fiind 4-2 în favoarea Flaviei.

Marius Copil se află în prezent la cea mai bună clasare din cariera sa: el a urcat patru poziţii în clasamentul ATP, de pe locul 60 pe 56, după ce a ajuns în turul secund la Australian Open.

Soţii Flavia Pennetta şi Fabio Fognini sunt unii din cei mai buni jucători de tenis ai ultimilor ani, au prezenţe constante în fazele finale ale marilor turnee. Pennetta a fost prima jucătoare din Italia care a reuşit să ocupe locul 1 în clasamentul mondial de tenis, iar Fognini are 9 titluri ATP (din care 1 turneu de Grand Slam la dublu). Este momentan pe locul 15 ATP, având cea mai buna clasare a carierei pe locul 13 ATP. Câştiguri sale din tenis sunt de peste 11.5 mil $ şi nu în ultimul rând a reuşit 3 VICTORII împotriva lui RAFAEL NADAL!

Simona Halep:Abia aştept să ne revedem la Cluj. Pe 15 iunie voi fi prezentă la SPORTS FESTIVAL. Împreună cu Marius Copil voi juca împotriva lui Fabio Fognini şi a Flaviei Pennetta la BT Arena. Vă aştept cu mare drag!

Marius Copil: Mă bucur că anul acesta fac parte din acest proiect SPORTS FESTIVAL şi că voi face echipă cu Simona, care nu mai are nevoie de nicio descriere pentru că deja o ştim cu toţii. O să avem un meci cu Fabio Fognini şi Flavia Pennetta care a câştigat un Grand Slam, iar Fognini este unul dintre cei mai carismatici jucători. Joacă ca un adevărat italian pe teren şi cred că va fi un spectacol frumos. Vreau să vă mulţumesc pentru că v-aţi gândit la mine şi că m-aţi chemat.

Andrei Pavel, ambasador SPORTS FESTIVAL: Eu mă simt deja acasă la SPORTS FESTIVAL. Atmosfera de la Cluj e unică. Am avut plăcerea să fiu parte din prima ediţie a festivalului şi mă întorc cu mare plăcere aici alături de Marius şi Simona în 2019!

Mirel Alexa, Director Executiv SPORTS FESTIVAL: Încă de la prima ediţie SPORTS FESTIVAL am avut sportivi de marcă invitaţi să facă spectacol la Cluj, Generaţia de Aur a fotbalului românesc, legendele Barcelonei, fraţii Bryan, Goran Ivanisevic, Andrei Pavel. În 2019 punem din nou tenisul în lumina reflectoarelor şi credem că va fi unul dintre cele mai frumoase evenimente ale anului. Simona este mereu aşteptată şi primită cu multă căldură la Cluj! Pe lângă invitaţii de marcă, Marius Copil, Flavia Penneta şi Fabio Fognini, vom avea şi alţi invitaţi surpriză în cadrul show-ului de tenis. După cum am obişnuit deja, pregătim un adevărat spectacol.

Biletele pentru meciul de tenis se pun în vânzare marţi, 29 ianuarie 2019, începând cu ora 14.00 pe sportsfestival.com şi pe entertix.ro. Primele 2.000 de bilete vor fi disponibile la preţuri speciale de Early Bird: 40 RON categoria III, 80 RON categoria II şi 120 RON categoria I. După epuizarea primelor 2.000 de bilete, preţul biletelor va creşte uşor, respectiv: 60 RON categoria III, 100 RON categoria II şi 160 RON categoria I.

SPORTS FESTIVAL va continua în 2019 seria evenimentelor cu meciul aniversar al Universităţii Cluj care anul acesta împlineşte 100 de ani de la înfiinţare.

Prima ediţie SPORTS FESTIVAL a însemnat 4 zile cu 20 de sporturi disponibile gratuit, 2 meciuri demonstrative de nivel mondial şi peste 100 de sportivi de performanţă, legende, campioni, prezenţi la Cluj. Evenimentul este o iniţiativă unică în România şi este menit să ofere oportunităţi prin care publicul să se apropie de sport într-un mod activ.

Cu sprijinul: Banca Transilvania, Superbet, Cemacon, Iulius Mall, iQuest, Kiss FM, Primăria Cluj Napoca 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO