Info

Ultima strigare pentru înscrieri pentru cei care vor să urmeze la Bucureşti Programul Pan-European Executive MBA cu diploma dublă de la Universitatea York şi Universitatea Strasbourg

Articol cu continut publicitar

Ultima strigare pentru înscrieri pentru cei care vor să...

Autor: Publicitate

07.09.2021, 08:00 1107

CITY College University of York Europe Campus, propune un program de Executive MBA Pan-European, mai puternic ca niciodată, care îţi oferă şansa la o diploma dublă, oferită de două universităţi de renume mondial.

Luna octombrie reprezintă ultima strigare pentru cei care vor şansa unică de a începe în anul academic 2021-2022 un program de Executive MBA în urma căruia vor obţine o diploma dublă, de la University of York, Marea Britanie, şi de la University of Strasbourg, Franţa.

Astfel, CITY College University of York Europe Campus duce la următorul nivel educaţia de top, după ce şi-a făcut un renume pe scena regională a educaţiei de business din Europa în ultimele trei decenii, în special în sud-estul şi estul Europei

Cei care se gândesc să îşi completeze parcursul educational într-un mod real şi aplicat au cel puţin 10 motive pentru a alege programul Pan-European Executive MBA.

 
  1. Program cu diplomă dublă
 

Programul propus de CITY College University of York Europe Campus vine cu avantajul de a oferi o diploma dublă celor care aleg să îşi ducă educaţia şi abilităţile la următorul nivel.

Cei care aleg să urmeze acest program de Executive MBA primesc 2 diplome de la două universităţi de top din Europa, şi-anume prestigioasa Universitate britanică York, respectiv mult-râvnita Universitate franceză Strasbourg.

 
  1. Acreditat la cel mai înalt nivel
 

Oferta educaţională este cu atât mai solidă după ce programul pus la dispoziţia managerilor români detine acreditarea AMBA, aceasta fiind cea mai importanta acreditare din lume a programelor de tip MBA.

Trebuie menţionat că mai puţin de 300 de programe din întreaga lume  deţin această acreditare din partea AMBA, ceea ce subliniază importanţa unui program de top.

 
  1. Mai mult decât un program
 

Dincolo de beneficiile evidente pe care le aduce din punct de vedere educational şi profesional, programul de Executive MBA cu diplomă dublă este gândit ca o adevărată experienţă internaţională.

Acesta cuprinde trei călătorii de studii în York - Marea Britanie, Strasbourg -  Franţa, respectiv Salonic - Grecia.

Studenţii din toate ţările în care CITY College, University of York Europe Campus oferă acest MBA participă împreună la aceste trei călătorii de studiu, ceea ce aduce un important strat de networking întregului program.

 
  1. Timpul tău contează
 

Clasele de studiu sunt gândite în concordanţă cu programul încărcat pe care îl au cei care participă de obicei la astfel de programe de top.

Astfel, cursurile au loc în sesiuni de câte trei zile, concentrate într-un weekend pe lună, respectiv de vineri până duminică.

Mai mult, studenţii pot alege şi să studieze înaltă ţară unde cursul este predat, în cazul în care caută o experienţă de studiu mai bogată şi posibilităţi extinse de networking.

 
  1. Libertatea de a alege
 

Fie că îţi doreşti să participi în persoană la sesiunile de studiu, fie că ai nevoie de cursuri online, programul Pan-European Executive MBA cu diplomă dublă îţi ofera opţiuni.

Participanţii pot alege între modul executive, care vine cu clase derulate în persoană, şi modul executive blended, reprezentând cursuri online .

Trebuie menţionat că ambele variante includ componenta internaţională a experienţei de studii, adică ambele cuprind cele trei călătorii internaţionale.

 
  1. Experţi de nota 10
 

Stafful academic responsabil pentru a livra cursuri la cel mai înalt nivel este format din distinşi profesori de la CITY College University of York Europe Campus, cât şi de la Universitatea York şi Universitatea Strasbourg.

Alături de aceştia programul aduce în faţa participanţilor profesori şi de la alte universităţi de elită, dar şi experţi din business cu o îndelungată experienţă profesională.

 
  1. Specializări la alegere
 

Cei care aleg să profite de această şansă şi să urmeze programul Executive MBA cu diplomă dublă propus de CITY College University of York Europe Campus au oportunitatea de a alege cea mai potrivită specializare pentru ei.

Astfel, participanţii pot alege una dintre cele 6 arii de Management disponibile: General Management; Marketing; Finance; Logistics and Supply Chain Management, Health Care Management; Human Resource Management.

Pentru oricare dintre opţiuni programul pune accent pe învăţarea experienţială prin proiecte din viaţa reală, workshop-uri şi coaching în carieră.

 
  1. Acces la o reţea de elită
 

Programul oferă acces la o reţea globală puternică de alumni MBA, formată dintr-o elită de oameni de business din întreaga Europă şi din întreaga lume.

Aşa cum oamenii de business ştiu, accesul este unul dintre cele mai valoroase „instrumente”, ceea ce-l transformă într-un aspect foarte important al programului oferit de CITY College University of York Europe Campus.

Biroul de Alumni are rolul de a menţine legătura complexă dintre toţi aceşti alumni.

 
  1. Networking de calitate
 

Corpul de studenţi MBA este format din profesionişti şi manageri din aproximativ 35 de ţări, ceea ce oferă oportunităţi aproape nelimitate.

Mixul internaţional oferă astfel studenţilor posibilităţi de networking care se dovedesc extrem de utile sau chiar cruciale în parcursul profesional şi în dezvoltarea carierei lor.

 
  1.  Calificare CMI
 

Absolvenţii programului Pan-European Executive MBA au oportunitatea de a obţine şi diplomă CMI, pe lângă diploma dublă inclusă în ADN-ul ofertei educaţionale.

Şansa de a obţine diploma Executive level 7 în Strategic Management & Leadership este necesara pentru a trece la statutul de Chartered Manager, iar absolvenţii programului au posibilitatea de a obţine această diplomă.

Pentru mai multe informatii despre programul Pan – European Executive MBA oferit de CITY College, University of York Europe Campus in Bucuresti te rog contacteaza:

Alina Toader, Country Manager

Tel: 021.315.27.23

Email: romania@york.citycollege.eu

Website

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO