Info

Următoarea conferinţă ZF: Conferinţa ”Mind your Business and Open Your Mind”

Următoarea conferinţă ZF: Conferinţa ”Mind your...

Autor: Ştefan Stan

08.05.2019, 11:42 214

Antreprenori. Emoţii. Parteneri. Impas. Decizii. Soluţii. E timpul pentru acţiune. Împreună.

Am trăit experienţa pieţei libere într-un vacarm de sentimente. Pentru început cu nerăbdare, cu avânt şi cu multe nelinişti. Am depăşit singuri începuturile, ne-am străduit să trecem peste dificultăţi. Acum ne strângem împreună. Suntem aici să ducem împreună greul, să modelăm, dar şi să ne bucurăm valoarea adusă în business şi în comunitate.

După 30 de ani de antreprenoriat liber în România, jumătate din companiile de impact se confruntă cu dificultăţi. Te invităm la o conferinţă pentru minte şi business, în care vom face o radiografie a proceselor cognitive în luarea deciziilor, vom afla care sunt soluţiile de actualitate pentru companiile în dificultate, de la specialişti locali şi internaţionali, şi vom explora mentalitatea deschisă în business. Aducem împreună antreprenori, investitori, clienţi sau parteneri – OAMENI într-un ecosistem de business. Ce câştigăm? Insighturi valoroase despre cum funcţionează mintea noastră, soluţii de redresare aplicabile companiilor în distress, experienţa personală a unor oameni de calibru, deprinşi cu transformarea provocărilor în oportunităţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO