Innovation hotspot

Innovation HotSpot. Sandu Băbăşan, investitor român: „Resursa umană, lipsa de informare cu privire la capitalul uman şi lipsa experienţei pe internaţionalizare sunt unele dintre cele mai mari provocări ale start-up-urilor la început de drum“

30.06.2022, 00:05 Autor: Mara Rolea

Sandu Băbăşan a investit până acum în trei start-up-uri  de tehnologie – Bookr, StageMe.Live şi Autodeal, la care se adaugă şi proiecte proprii – Nooka Space, Bluegento, Robin Good, iVox şi Cash Control.

Sandu Băbăşan, antreprenor în serie şi angel investor, îşi propune ca în perioada următoare să investească între 100.000 şi 200.000 de euro în start-up-uri tech la care se vor alătura şi alţi antreprenori cu investiţii. Start-up-urile româneşti aflate în curs de dezvoltare se confruntă şi acestea cu problemele comune unei pieţe care trebuie să recupereze  reminiscenţe din trecut, observă el.

„Resursa umană, lipsa de informare cu privire la capitalul uman şi lipsa experienţei în zona de  internaţionalizare sunt unele dintre cele mai mari provocări ale start-up-urilor la început de drum“, spune Sandu Băbăşan, investitor român, în cadrul emisiunii Innovation HotSpot.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea BAT