Media & Advertising

A apărut cel mai nou număr al revistei După Afaceri Premium

A apărut cel mai nou număr al revistei După Afaceri...

Autor: Cristina Roşca

02.03.2018, 00:05 196

Ediţia de martie a revistei de lifestyle şi lux După Afaceri Premium a apărut astăzi împreună cu ziarul şi este dedicată doamnelor. Deşi materialul de copertă cuprinde doar interviuri cu domni, aceştia vorbesc despre femeile care i-au inspirat în viaţă şi în carieră. Ideea unui material de copertă despre femei văzute prin ochii bărbaţilor a provenit de la colecţia de poveştiri a scriitorului japonez Haruki Murakami intitulată „Bărbaţi fără femei”.

Pornind de la această operă, După Afaceri Premium a decis să schimbe direcţia de mers la 180 de grade şi să prezinte relieful interior al unor bărbaţi a căror viaţă a fost marcată de una sau de mai multe femei. Fie pentru că s-au lăsat inspiraţi de figurile feminine ale vieţii lor. Fie pentru că şi-au construit businessul în jurul sexului frumos. Sau, de ce nu, pentru că au construit ceva alături de partenera lor de viaţă.

Pentru tânărul grec Leonidas, cofetarul care a pus bazele brandului de ciocolată belgiană cu acelaşi nume, muza a fost Joanna, jumătatea sa, femeia pe care a întâlnit-o între cele câteva milioane de oameni care participau la un târg de specialitate din Bruxelles. Pralinele Leonidas, inspirate de Joanna, au ajuns astăzi în toată lumea, chiar şi în România, artizanul dezvoltării de pe plan local fiind antreprenorul Ion Codreanu. Pentru el, muza este Anca, femeia care îi stă alături în viaţă şi în business.

„Pragmatism pozitiv, atenţie la detalii şi acea conştiinţă a lucrurilor făcute complet”, aşa o descrie Ion Codreanu, master francizat al brandului de ciocolată belgiană Leonidas, pe femeia care l-a inspirat în business şi care l-a susţinut să extindă afacerea în cele mai mari patru oraşe din ţară. Aceeaşi ediţie atinge subiecte diferite, de la cele mai noi tendinţe în domeniul ochelarilor de soare la planurile de viitor ale orologeriei elveţiene Breitling. În acest număr mai puteţi citi un reportaj din Georgia, o ţară de la periferia Europei prea puţin cunoscută, dar şi un material despre noua viaţă la bloc, mai exact despre cum noile proiecte imobiliare schimbă concepţiile clasice. Lectură plăcută.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO