Media & Advertising

A apărut ediţia lunii martie a După Afaceri Premium, suplimentul de lifestyle al ZF. Ce puteţi citi în noul număr?

A apărut ediţia lunii martie a După Afaceri Premium,...

Autor: Roxana Petrescu

01.03.2019, 00:05 219

Ediţia lunii martie a După Afaceri Premium, suplimentul de lifestyle al Ziarului Financiar, este acum disponibilă în exclusivitate pentru abonaţii Ziarului Financiar şi aduce, ca de obicei, noutăţi din travel, design, industria auto sau gastronomie.

Vă pregătiţi deja de vacanţă? Aflaţi că la mai bine de 160 de ani de când casa Louis Vuitton lansa celebrele sale cufere, acum brandul de lux propune bagaje inteligente care promit să nu şifoneze hainele şi genţi ce se deschid la simpla atingere a proprie­tarului. Citiţi mai multe într-un material care analizează noua colecţie a casei franceze, creionată de către designerul Marc Newson.

Inelele de logodnă şi veri­ghetele trec printr-o transfor­mare interesantă, astfel că celebrul diamant este înlocuit cu fel şi fel de pietre preţioase, iar aurul galben neted începe să se schimbe pentru a reflecta per­sonalitatea cuplului. Ten­dinţa nu este tocmai întâmplă­toare, mai ales în contextul în care însăşi noţiunea de cuplu nu mai e ce-a fost.

Nimic nu se face la întâmplare când pre­găteşti un steak, după cum la întâmplare nu sunt nici locul, nici com­pania în care îl savurezi. Clasica friptură în care vedeam cândva soluţia cea mai la înde­mână pentru o comandă la restau­rant a devenit un preparat mai sofisticat uneori decât cei care îl mănâncă, astfel că nici sursa cărnii, nici gradul de marmorare, nici timpul de maturare nu pot fi lăsate la voia sorţii. Aflaţi mai multe despre friptura perfec­tă în noua ediţie a După Afaceri Premium.

Un restaurant deschis chiar de 1 decembrie de o antreprenoare din România a intrat pe lista celor mai hot locuri din Paris. Care este povestea acestuia şi ce planuri de viitor are antreprenoarea? Citiţi în După Afaceri Premium.

Tot în noul număr al revistei veţi găsi un reportaj despre Coasta de Azur, idei de amenajare a băilor, povestea celebrei măsuţe de cafea, dar şi test-drive-uri la volanul ultimelor modele Porsche şi Bentley, perfecte pentru a vă deschide pofta de aer proaspăt.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO