Media & Advertising

A început numărătoarea inversa către Revelion! VINO LA „THE COUNTDOWN 2014” - Mega-party de revelion la Sala Polivalentă

A început numărătoarea inversa către Revelion! VINO...
30.12.2013, 12:48 207

MEI Concerts Entertainment organizeaza THE COUNTDOWN 2014 - New Years’Eve Dance Party. Distractie la cote maxime, pe 31 decembrie 2013, incepand cu orele 22, la Sala Polivalenta din Bucuresti. Fiti alaturi de Christopher Lawrence, DJ Wanda, Snatt & Vix si DJ Miki Love la cea mai incitanta petrecere din oras!

Christopher Lawrence a pus bazele unui label, Pharmacy Music, dedicat noului sound al  trance-ului underground, marca-leader in miscarea underground, unde muzica de calitate, Djii talentati si cluburile de noapte au un precedent. In 2011, Pharmacy a lansat o serie de cluburi de noapte in Statele Unite care a cunoscut rapid succesul.  

Pe calea undelor, Christopher a sarbatorit recent aniversarea a 5 ani de show radio „Rush Hour”, unul dintre cele mai populare show-uri underground trance, transmis in reteaua radio Digitally Imported si 120+ FM in intreaga lume. Christopher este de asemenea rezident la Sirius XM’s Electric Area.

DJ Miki Love este unul dintre cei mai apreciati DJ din Romania. Imaginea sexy pe care o promoveaza combinata cu experienta sa muzicala au transformat-o intr-un artist complex. Si-a inceput cariera in 2007, intr-unul dintre cele mai populare cluburi din Bucuresti. A cunoscut succesul rapid si a avut sansa sa mixeze in peste 500 de cluburi din tara si din strainatate. A impartit scena cu artisti de talie internationala ca ATB, September si altii.

In 2011 si 2012, DJ Miki Love a mixat in cadrul unor petreceri in Spania, la Moef Gaga Club. De asemenea, a avut un turneu extins in Indonezia, Italia, Albania, Rusia. Din aprilie 2011, s-a alaturat echipei Dance FM si are propria emisiune (in fiecare vineri de la ora 21). La inceputul anului viitor, DJ Miki Love va lansa un nou single si va fi implicata intr-un proiect alaturi de DJ Laora, intitulat 24 Vibes.

Fiecare petrecere care o include este una memorabila, iar „The Countdown 2014” nu va face exceptie. DJ Miki Love va mixa in The Bunnies Hour (dupa 3 dimineata), cand vor fi prezenti si „iepurasii” de la Playboy, electrizand atmosfera si pregatind multe surprize.  

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti) si on-line pe eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro si biletoo.ro si au pretul de 75 lei (daca sunt achizitionate intre 1 si 14 decembrie), 100 lei (daca sunt achizitionate intre 15 si 30 decembrie) si 150 lei in ziua evenimentului (disponibile si la locatie). Biletele pentru categoria VIP au pretul unic de 400 lei, pret care include bufet.

 
 

*Intrarea este permisa doar persoanelor cu varsta minima 18 ani.

 

PLAYBOY si logo-ul Rabbit Head sunt marci Playboy si sunt folosite sub licenta de Mediafax Group.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO