Media & Advertising

Adrian Ţuţu a câştigat finala "Românii au talent" - VIDEO

Adrian Ţuţu a câştigat finala "Românii au talent" - VIDEO

Autor: Mediafax

26.04.2011, 09:34 1224

Adrian Ţuţu a câştigat finala concursului "Românii au talent" de la ProTV. Următoarele locuri în preferinţele spectatorilorau fost ocupate de Narcis Iustin Ianău şi Valentin Dinu. Vezi maijos momentele celorlalţi concurenţi din finală.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

După o finală incendiară în care toţiconcurenţii s-au prezentat admirabil, în urma voturilor publiculuişi după o luptă strânsă, pe primul loc la "Românii au talent" s-a clasat AdrianŢuţu. Dintre cei 12 finalişti publicul a desemnat unsingur câştigător, care a meritat să intre în posesia a 120.000 deeuro, pe Adrian Ţuţu.

Pe următoarele două locuriîn finala "Românii au talent" s-au situat Narcis Iustin Ianău şiValentin Dinu, care au impresionat din nou publicul,telespectatorii şi juriul cu vocile lordeosebite.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

"Mă simt foarte emoţionat. Nu mai am cuvinte.Vă mulţumesc din tot sufletul. Sper ca toate piesele mele să aibăun mesaj bun pentru voi", a spus emoţionat Adrian Ţuţu, când aaflat că este câştigător al show-ului "Românii au talent".

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Adrian Ţuţu, în vârstă de 19 ani, a venit lapreselecţia "Românii au talent" deoarece pe scenă se simte maiaproape de părinţii săi. Este orfan de la o vârstă fragedă. Şi-apierdut ambii părinţi când nu împlinise 5 ani. O vreme a rămas îngrija bunicii iar apoi s-a hotărât să ia viaţa în piept şi s-amutat singur în apartamentul lăsat de părinţii lui. A muncit peşantier, însă nicio clipă nu a renunţat la pasiunea lui: muzica. Elcrede că pasiunea pentru cântat a moştenit-o şi şi-a descoperit-ola 14 ani când a compus o piesă pentru părinţiilui.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Adrian Ţuţu a trebuit sărenunţe la şcoală şi munceşte în diverse locuri pentru a putea săse întreţină singur.

De "Românii au talent" a aflat de la unprieten. Nu a stat nicio clipă pe gânduri şi s-a înscris pe site-ulemisiunii. Pe tren a compus şi piesa care l-a făcut vestit: "Eevident, românii au talent".

Înainte de finală el spunea: "Acest concursînseamnă foarte mult pentru mine fiindcă mi-am dorit tot timpul săcânt şi să fac ceea ce simt, pentru că prin versuri mădescarc, mă regăsesc".

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Dacă la preselecţii s-a prezentat cu un imnal emisiunii şi al românilor talentaţi, în semifinală, s-areinventat şi le-a transmis gândurile lui bune tuturor prinmesajul: "Iubiţi-vă părinţii!".

În finală, Adrian Ţuţu a venit pe scena"Românii au talent" cu un nou mesaj pe care l-a transmis tuturor:"Sunt român, deci pot!". Astfel, Adrian Ţuţu a impresionat din noujuriul.

"De când te-am văzut prima oară, mi-a plăcutcă iei în serios fenomenul hip-hop, muzică, text, dans şi că îiapropii pe oameni prin muzică şi nu îi scandalizezi", i-a spusAndra. De altfel, ea a spus că îl vede pe Adrian Ţuţu cape "Eminem al României".

"Te felicit din toată inima. Eşti unul dincei cu şanse reale la premiul care e în joc în seara asta", i-aspus şi Mihai Petre. Andi a fost şi el impresionat: "Ai reuşit sătransmiţi esenţialul - un mesaj şi o revoltăinterioară!".

În finala "Românii au talent" au luptat şitrupa Ballance, soţii Luca, Cristina şi Alina, grupul Akikai,Ştefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacşcu, Valentin Luca şiMedea.

Invitaţii speciali ai finalei "Românii autalent" au fost Loredana şi Damian Draghici, în timp ce gazdeleshow-ului au fost Pavel Bartoş şi Smiley.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO