Media & Advertising

Adrian Ţuţu, despre "Românii au talent": Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viaţă. Ce va face cu marele premiu de 120.000 de euro

Adrian Ţuţu, despre "Românii au talent": Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viaţă. Ce va face cu marele premiu de 120.000 de euro

Adrian Ţuţu, câştigătorul finalei Românii au talent

Autor: Mediafax

26.04.2011, 17:21 152

Adrian Ţuţu, marele câştigător al finalei "Românii au talent", adeclarat pentru Pro TV că participarea la această emisiune este celmai frumos lucru care i s-a întâmplat în viaţă, precizând că nuşi-a făcut planuri legate de premiul de 120.000 de euro, întrucâtnu se aştepta să câştige competiţia, informează Mediafax.

"Nu m-am gândit niciodată să ajung chiar atât de sus.Întotdeauna am avut încredere în mine şi am sperat la mai bine, darniciodată nu am crezut că o să ajung aşa sus, pentru că toţi amavut talent", a declarat Adrian Ţuţu după câştigarea finalei"Românii au talent", într-un interviu postat marţi pe site-ulromaniiautalent.protv.ro.

Adrian Ţuţu le-a mulţumit tuturor celor care l-au votat şi aufost alături de el.

"Acum sincer simt că mi se înmoaie picioarele. Este cel maifrumos lucru care mi s-a întâmplat în toată viaţa. Am venit aici casă îi reprezint pe cei care sunt ca mine, să reprezint România şisă dau un sfat tuturor celor care sunt pregătiţi să mă înţeleagă",a mai spus Adrian Ţuţu.

Orfan de la vârstă de cinci ani, Adrian Ţuţu crede că a avutşansa să câştige marea finală a show-ului "Românii au talent" şidatorită părinţilor lui, pe care i-a simţit alături de el peparcursul competiţiei.

"Probabil dacă nu erau părinţii mei lângă mine, nu reuşeam săscriu toate versurile astea. Eu în general lucram cam două zile lao melodie, dar toate melodiile din semifinală şi până în finalăle-am compus în maxim jumătate de oră, ceea ce nu mi s-a întâmplatniciodată până acum şi chiar i-am simţit alături în toatemomentele. Au fost alături de mine", a spus Adrian Ţuţu. Citiţi maimulte pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO