Media & Advertising

Agenţia de media a BBDO are un nou managing director

Autor: Adriana Rosoga

07.11.2010, 13:41 58

Oana Pădure a preluat conducerea MediaDirection, agenţia de media a grupului de comunicare BBDO. Deciziavine după ce în primăvara acestui an, fostul managing director,Nicoleata Pădure, a părăsit conducerea agenţiei. Atribuţiile saleau fost preluate atunci de Nora Marcovici, CEO-ul BBDO GroupRomânia.

Oana Pădure are o experienţă de peste zece ani în industria decomunicare, în special pe partea de media şi strategie. Ea aînfiinţat şi coordonat departamentul de strategie al DRAFTFCB, agestionat activităţile regionale de media pentru clienţimultinaţionali. Printre clienţii pentru care a lucrat se numărăBeiersdorf, Johnson Wax, Kraft, Piraeus Bank, MoneyGram, BrownForman, JTI, SABMiller, Lavazza, Real Hypermarket, Lafarge, FashionHouse Outlet.

Din noua echipă de conducere a agenţiei mai fac parte CristinaSindilă (media buying director) şi Roxana Panţuroiu (client servicedirector).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO