Media & Advertising

Agenţia McCann Bucureşti are un nou Head of Strategy, Ştefan Chiriţescu, manager cu experienţă în sectorul FMCG, telecom şi al serviciilor bancare

Agenţia McCann Bucureşti are un nou Head of Strategy,...

Autor: Roxana Rosu

20.01.2021, 16:54 93

Agenţia McCann Bucureşti are din ianuarie un nou Head of Strategy, Ştefan Chiriţescu, care are o experienţă de 20 de ani în publicitate, lucrând atât cu clienţi locali, cât şi regionali.

El se alatura echipei McCann cu o expertiza bogata in sectorul FMCG, telecom si a serviciilor bancare, marketing si consumer research.

“Sunt bucuros sa ma alatur unei agentii cu un puternic ADN creativ si care si-a construit o solida reputatie in piata locala, dar, mai ales, internationala. Am venit sa pun si mai mult Efficient in Creatively Efficient sloganul care ne defineste. In anii ce urmeaza, acesta ecuatie definita de creativitate si eficienta va arata cat de valoros poate fi advertisingul in performanta de brand. Cred ca sunt in locul potrivit pentru aceasta demostratie.” declara Stefan Chiritescu, noul Head of Strategy, McCann Bucuresti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO