Media & Advertising

Agenţia de PR Golin va reprezenta în România start-up-ul irlandez Nooka Space, care produce spaţii de birou care pot fi amplasate oriunde, adaptate la munca remote şi care funcţionează pe principiul „plug and play”

Agenţia de PR Golin va reprezenta în România...

Autor: Roxana Rosu

19.04.2021, 11:43 421



 

Agenţia de PR Golin a fost selectată pentru a reprezenta în România start-up-ul irlandez Nooka Space, care produce birouri personalizate, adaptate la munca remote, care funcţionează pe principiul „plug and play”. ” Funcţionând ca spaţii de tip „plug and play”, birourile inteligente Nooka pot fi amplasate oriunde, fiind autonome, compacte şi mobile. Cei 15 senzori smart care optimizează nivelul de confort din interior, iar purificatorul de aer, luminile UV-C pentru dezinfectare şi, bineînţeles, facilităţi esenţiale precum scaunul ergonomic şi internetul de mare viteză, fac ca Nooka să devină sinonimă cu ziua de lucru desfăşurată în mod eficient, confortabil şi fără distrageri”, spune Sergiu Băbăşan, Country Manager, Nooka Space. Birourile Nooka Space sunt concepute atât pentru persoanele care lucrează remote şi îşi doresc un spaţiu de lucru individual şi personalizabil, cât şi pentru antreprenori, companii, dezvoltatori imobiliari, precum şi autorităţi locale care doresc să amplaseze birouri de proximitate pentru a reduce traficul şi nivelul de poluare. „În ultimul an am învăţat să lucrăm de oriunde ne simţim în siguranţă. Am realizat, brief cu brief, că ceea ce făceam de la birou ne este accesibil şi de la distanţă, uneori chiar mai eficient. Dar, în mod paradoxal, am realizat şi că am început să ne părăsim zona de confort fără a pleca de acasă: am ajuns să locuim la birou în aceeaşi măsură în care lucrăm de acasă. Delimitarea celor două spaţii devine tot mai subtilă, dar din fericire Nooka Space a venit cu această soluţie nouă, care îmbină avantajele celor două modele de lucru consacrate, work from office şi work from home, într-un concept hibrid: biroul smart de proximitate”, a declarat Roxana Dibă, Managing Director Golin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO