Media & Advertising

Amy Winehouse spunea într-un interviu că va fi găsită "moartă într-un şanţ

Amy Winehouse spunea într-un interviu că va fi găsită "moartă într-un şanţ
24.07.2011, 15:16 320

Amy Winehouse a declarat, într-un interviuacordat cu ani în urmă publicaţiei The Wrap că, probabil, va figăsită moartă într-un şanţ, în zece ani,povesteşte jurnalistul Chris Wilman care a intervievat-o peartistă, citat de Reuters.

"Când am aflat că Amy Winehouse a murit, nu am putut să nu îmi amintesc cumaceasta mi-a spus că în zece ani va fi găsită moartă, într-unşanţ", scrie jurnalistul. "Este important să adaug că aceasta afost o glumă, nu o profeţie. E greu de ştiut dacă era conştientă dece făcea în aşa măsură încât să fie îngrijorată de soarta ei",scrie acesta, spunând că Amy Winehouse a fost unul dintre artiştiipe care i-a intervievat cel mai greu.

"În final am avut un material bun, cu foarte multe citate, dupădouă zile frustrante cu ore de interviu în care existau momenteneplăcute de tăcere", spune jurnalistul.

"Oamenii mă întrebau dacă credeam că este pe droguri. Cred căprobabil problema era că nu era pe droguri. Nu e cel mai comodlucru să te întâlneşti cu un dependent de droguri atunci când nueste sub influeanţa substanţelor", spune acesta.



Jurnalistul povesteşte că a întâlnit-o pe AmyWinehouse, pentru prima dată, în cabina ei de probă de la"The Tonight Show". Cu greu, a convins-o pe vedetăsă îi acorde un interviu.

"Întreabă orice vrei, cât vrei. Problema este că sunt varză lainterviuri ... mda, nu sunt bună când e vorba de vorbit desprelucruri. Dar putem să încercăm", a mai spus aceasta.

Când jurnalistul a întrebat-o despre povestea din spatele piesei"Rehab", Winehouse i-a spus o poveste mai simplădecât cea pe care o aştepta: "Mergeam pe stradă (Winehouse şi MarkRonson, producătorul ei - n.r.) şi am cântat în glumă. Mark m-aîntrebat: «Al cui cântec e ăsta?». I-am spus «Nu e al nimănui, eul-am făcut». Mark mi-a zis «Ar trebui să îl înregistrezi, eamuzant», iar eu am zis «OK»".

În cadrul interviului, cântăreaţa, pe atunci proaspăt logodităcu Blake Fielder-Civil, s-a declarat o "persoană foarteromantică".

"Cred că oamenii te consideră....", a spus reporterul, iar Amy acontinuat: "o persoană nefericită şi cincă".

Jurnalistul a remarcat că unele dintre piesele cântăreţei şicompozitoarei britanice ilustrează o "dragoste obsesivă", iaroamenii vor să creadă că aceasta este reală şi că artista este încele din urmă obsedată de dragoste şi de persoana pe care oiubeşte. "Da, dacă nu te arunci, nu ai de unde să ştii ce ai fiputut avea", a răspuns Winehouse.

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost găsitămoartă în locuinţa sa din Londra, sâmbătă seara. "Când auajuns, poliţiştii au găsit corpul unei femei de 27 de ani care afost declarată moartă", a comunicat poliţia londoneză.

Serviciul de ambulanţă fusese solicitat la adresa cântăreţei înjurul orei 16.00 (18.00, ora României), dar echipajul medical nu amai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Poliţia a comunicat cădeocamdată nu are nicio ipoteză privind decesul cântăreţeibritanice, cazul fiind anchetat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO