Media & Advertising

Andreea Esca a primit o broşă cu mesajul "Şi eu iubesc România! "

Autor: Mediafax

01.12.2011, 17:11 188

Andreea Esca, prezentatoarea Ştirilor Pro TV de 16 ani, a primit de la colegi, pentru că nu are un cont pe Facebook, o broşă handmade cu mesajul "Şi eu iubesc România! ", special creată pentru a susţine campania "De ce iubesc România?", demarată de Pro TV.

Andreea Esca a primit broşa cu mesajul "Şi eu iubesc România!", pentru a-l transmite mai departe într-un mod inedit. Pasionată de bijuterii şi accesorii, Andreea Esca va purta joi, de 1 Decembrie, broşa special creată pentru a susţine campania "De ce iubesc România?", demarată de Pro TV odată cu împlinirea a 16 ani de la lansare. Accesoriul, în formă de inimă şi în culorile roşu, galben şi albastru, conţine toate elementele profilului de român, pe care fiecare utilizator de Facebook îl poate realiza intrând pe protv.ro.

Cei care sunt prieteni cu Andreea pe Facebook ar trebui să ştie că niciuna dintre paginile existente nu este administrată de vedeta Pro TV, pentru că ea preferă comunicarea faţă în faţă. "Îmi place contactul direct cu oamenii. Sunt mai de modă veche... dar n-am nimic împotriva Facebook-ului, pentru că pe mulţi îi ajută să comunice lucruri importante sau să se regăsească după ani de zile. Şi eu mai scriu pe pagina de Facebook a revistei The One", a mărturisit Andreea Esca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO