Media & Advertising

Andrei Creţu, Benefit Seven: Piaţa de fitness din România creşte cu 25% anual

Andrei Creţu, Benefit Seven: Piaţa de fitness din...

Autor: Cristina Bellu

04.11.2016, 00:05 381

Pe o piaţă estimată la peste 223 mi­l. euro în 2015, doar 6% dintre ro­mâni prac­tică sport, ceea ce plasează Ro­mâ­nia sub media Uniunii Europene (8%) la acest capitol.  

Cu toate acestea, numărul centrelor de sport din ţară este în creştere, piaţa de fitness din România crescând în me­die cu 25% anual, potrivit lui Andrei Creţu, unul dintre antreprenorii care au pus pe piaţa locală brandul 7card, care le oferă angajaţilor acces cu un singur card în sute de săli de sport din România.

„Piaţa de fitness din România creşte, în medie, cu 25% anual (...). Pu­tem spune că numărul centrelor de sport este în creştere, chiar dacă din totalul po­pulaţiei doar 6% dintre români prac­tică sport. Suntem la coada Europei, un pro­centaj mai scăzut fiind înregistrat de Cehia şi Polonia, ambele cu 5% din populaţie, respectiv Bulgaria, cu doar 2%“, spune Andrei Creţu, cofondator Benefit Seven, deţinătorul 7card.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO