Media & Advertising

Aproape 2 milioane de telespectatori au urmărit, luni seară, serialul "Pariu cu viaţa"

Autor: Mediafax

10.04.2012, 18:04 149

Aproape 2 milioane de telespectatori i-au urmărit luni seară pe Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman dansând în ploaie, în timpul serialului "Pariu cu viaţa", informează Pro TV.

Aproape 2 milioane de telespectatori au urmărit dansul emoţionant executat în ploaie - un moment plin de romantism şi sensibilitate în care Anca (Cristina Ciobănaşu) încerca să-l salveze pe iubitul ei, Vlad (Vlad Gherman) -, clasând serialul "Pariu cu viaţa" în topul audienţelor.

Între 20.26 - 22.29, Pro TV a fost lider de audienţă în rândul publicului comercial cu 8 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 17,3%, urmat de Antena 1 cu 5,4 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 11,7%.

Serialul "Pariu cu viaţa" a fost în topul audienţelor şi pe all urban, unde a înregistrat 7,6 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 14,4%.

La nivelul întregii populaţii, Pro TV s-a situat pe primul loc în topul audienţelor cu o medie de 8,1 puncte şi o cotă de piaţă de 15,2%, în timp ce Antena 1 avea doar 5,4 puncte de rating cu 10,2% share. Pe acest segment, minutul de aur a fost înregistrat la 22.05, moment în care Andreea Rădulescu, Andrei şi Liviu erau invitaţi în emisiunea "Happy Hour".

În rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, "Pariu cu viaţa" a atins în episodul difuzat luni seară 19,2 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 42,4%. În minutul de aur înregistrat la ora 21.08, elevii din

Colegiul de Arte se învinovăţesc pentru ce a păţit profesoara lor de Teorie Muzicală, Raluca. La acea oră Pro TV a înregistrat în medie 23,5 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 47,6% pe această categorie de vârstă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO