Media & Advertising

Azi toată România de business citeşte Ziarul Financiar, care a fost tipărit într-o ediţie record de 150.000 de exemplare

Azi toată România de business citeşte Ziarul...
15.09.2014, 00:07 1483

Ziarul Financiar este mai mult decât un ziar, este o platformă pusă la dispoziţia managerilor şi antreprenorilor români pentru a creşte şi pentru a se alimenta cu informaţiile de care au nevoie şi cu exemplele de lideri de business care au reuşit.

Chiar dacă nu a recuperat încă suficient din decalajele care ne despart de Europa dezvoltată, România trece printr-un proces de modernizare care nu poate fi negat. Iar motorul acestui proces este clasa de manageri şi  antreprenori formată în ultimele două decenii şi jumătate.

Dumneavoastră, cei care ne citiţi astăzi, sunteţi oamenii care v-aţi angajat într-o companie privată pe baza unui CV, sunteţi cei care a trebuit să vă luptaţi în fiecare zi şi să vă pre­gătiţi pentru a crea valoare adău­gată în com­paniile din care faceţi parte sau sunteţi curajoşii care şi-au construit propriile business-uri şi astăzi derulaţi afa­ceri de sute de mii, mi­­lioane, zeci de milioane sau sute de milioane de euro.

Sunteţi oamenii a căror activitate este testată în fiecare zi de cel mai dur examinator: piaţa. Ştiţi că dacă nu vă adaptaţi, dacă nu asimilaţi rapid toate noutăţile din sectorul dumneavoastră de activitate, dacă nu optimizaţi procesele şi dacă nu lansaţi produse şi servicii noi, altcineva o va face în locul dumneavoastră.

Ziarul Financiar vă îndeamnă astăzi să vă identificaţi ca parte a generaţiei care are responsabilitatea de a duce România mai departe şi de a o transforma, aşa cum aţi probat până acum că puteţi face.

Generaţia dumneavoastră este cea care a construit mediul de business din România, este cea care oferă mult, dar şi vrea mult, care a preferat să rişte şi să câştige. Dumneavoastră sunteţi cei care ţineţi în viaţă vânzările marilor lanţuri de retail, consumul din cele 60 de malluri care au apărut în ultimii 15 ani în România, dumneavoastră sunteţi principalii clienţi ai distribuitorilor de maşini, ai băncilor şi ai agenţiilor de turism. Dar şi ai clinicilor, şcolilor private sau ai firmelor de training, pentru că vreţi să fiţi îngrijiţi mai bine, copiii dumneavoastră să fie educaţi cât mai bine şi ştiţi că trebuie să învăţaţi mereu ca să fiţi în top.

Ziarul Financiar vă prezintă astăzi în două pagini speciale importanţa gene­raţiei dumneavoastră pentru economia românească. Ziarul Financiar este în fiecare zi în mâinile dumneavoastră în format print, pe computer, pe tabletă sau pe smartphone, nu numai pentru a vă oferi ştiri şi analize, ci pentru a fi spaţiul în care  să vă exprimaţi şi să vă reprezentaţi.

Ziarul Financiar este as­tăzi un instrument de comunicare care ajun­ge la dumneavoas­tră în multiple ipos­taze.

În fiecare zi de la 12:00 la 13:00, pe www.zf.ro, oameni de afaceri, manageri, tineri antreprenori vin să îşi spună opiniile la emisiunea video ZF Live.

Mii de oameni din business participă la cele peste 50 de evenimente de afaceri care au loc anual în Bu­cureşti şi în ţară, în organizarea ZF.

Anuarele ZF - Top 100 cele mai valoroase companii din Ro­mâ­nia, Who’s who in business - 1.000 de oameni de business din România, Top tranzacţii sau Topul celor mai mari jucători din economie - sunt produse în care companiile dumneavoastră şi liderii de business ai României sunt prezenţi în fiecare an.

În ediţia de astăzi, care apare în 150.000 de exemplare, vă prezentăm în detaliu ce pregătim pentru sezonul 2014/ 2015. Vă aşteptam să vă exprimaţi în paginile Ziarului Financiar şi să vă spuneţi părerea în conferinţele ZF şi la emisiunea ZF Live. Aveţi încredere în dumneavoas­tră, sunteţi singura speranţă de schim­bare a României!

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO