Media & Advertising

Business Magazin la opt ani a premiat şefii de promoţie ai generaţiilor de tineri manageri

Business Magazin la opt ani a premiat şefii de promoţie ai generaţiilor de tineri manageri

Foto Octav Ganea

Autor: Razvan Muresan

04.10.2012, 00:06 599

Revista Business Magazin s-a relansat, la cea de-a opta aniversare, la gala The Network Party - cel mai important eveniment de business networking din România. Peste 600 de invitaţi au fost prezenţi la eveniment, cei mai mulţi făcând parte din cele şapte generaţii de tineri manageri propuşi anual de redactorii publicaţiei în catalogul 100 Tineri manageri de top.

În cadrul evenimentului, publicaţia a premiat şapte dintre cei 700 de manageri de succes prezentaţi de-a lungul anilor în catalogul "Tineri manageri de top", cei care s-au remarcat prin ascensiunea fulminantă şi rezultatele lăudabile ale businessurilor pe care le conduc.

Premii au primit şi patru oameni de afaceri care semnează articole în paginile revistei, mesajul transmis mediului de afaceri fiind de fapt o invitaţie de a se alătura echipei redacţionale pentru a împărtăşi în Business Magazin propriile opinii, experienţe şi valori.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO