Media & Advertising

Cauza morţii lui Amy Winehouse nu va fi anunţată mai devreme de luni

 Cauza morţii lui Amy Winehouse nu va fi anunţată mai devreme de luni
24.07.2011, 18:28 247


Cauza decesului cântăreţei Amy Winehouse, survenitsâmbătă, nu a fost încă identificată, în lipsa unei examinărimedico-legale, a cărei dată nu va fi fixată mai devreme de luni, aanunţat poliţia, citată de AFP.


Amy Winehouse era dependentă dealcool şi droguri şi a fost găsită moartă, sâmbătă, în locuinţa sa din Londra. Avea27 de ani.



Poliţia a luat în considerare posibilitatea morţii prin supradozăde droguri. "Atâta timp cât nu există un examen medical, estenepotrivit să facem speculaţii", a spus un reprezentant alpoliţiei.



Serviciul de ambulanţă fusese solicitat la adresacântăreţei în jurul orei 16.00 (18.00, ora României), dar echipajulmedical nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. Poliţia acomunicat că deocamdată nu are nicio ipoteză privind decesulcântăreţei britanice, cazul fiind anchetat.



În ultimii patru ani, Winehouse a constituit unul dintresubiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai multpentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cuo voce excepţională era cunoscută pentru problemele sale legate deconsumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şibulimie.

Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte dedezintoxicare, însă părea că şi-a făcut ordine în viaţa personală,după o vacanţă prelungită pe insula St. Lucia în 2009. Însă în varaacestui an ea şi-a anulat turneul european, ce urma să ajungă şi la Bucureşti pe 15 august, după ce a fostfluierată copios de spectatori în timpul unui concert pe care l-asusţinut la Belgrad, în luna iunie, deoarece părea că se află înstare de ebrietate.




Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO