Media & Advertising

Ce puteţi citi în noul număr al revistei BUSINESS Magazin

Ce puteţi citi în noul număr al revistei BUSINESS Magazin

Autor: Ioana Matei

16.07.2018, 00:03 41
 
 
 

♦ „Noul coşmar al companiilor: angajatul fantomă“ este materialul de copertă pe care Business MAGAZIN vi-l propune în noua ediţie a revistei.

Articolul analizează fenomenul „ghostingului“, una dintre cele mai recente probleme cu care se confruntă angajatorii din România, în special când recrutează angajaţi din generaţia Millennials pentru joburi entry-level.

 

♦ Acest fenomen de pe piaţa muncii - cu care se confruntă şi companiile din străinătate - poartă numele unui termen împrumutat din viaţa socială, caracterizat de situaţia în care, după o întâlnire romantică, unul dintre parteneri întrerupe orice formă de comunicare cu persoana cu care s-a întâlnit, fără să dea în prealabil niciun fel de avertisment.

 

♦  „Cocktail pentru o nouă criză“ - este expresia prin care Christopher Dembik, şef al departamentului de analiză macroeconomică din Saxo Bank, descrie situaţia globală actuală, într-o discuţie pentru Business Magazin. Când vine criza şi de ce va fi aceasta mult mai rea decât precedenta?

 

♦ Tehnologia se schimbă şi, odată cu ea, şi sectoare de tradiţie, aşa cum este bankingul. Algoritmii clasici, care analizau datele existente despre un client şi lansau o probabilitate cu privire la comportamentul acestuia la plată, au fost acum înlocuiţi cu sisteme de inteligenţă artificială. Care este rezultatul explică pentru Business MAGAZIN Tamás Erni, CEO al grupului maghiar Loxon.

 

♦ Viticultura, vinul, extensiile acestora, enoturismul, enofarma cosmetică, nu sunt văzute ca resursă importantă pentru economia ţării. Deşi modele demne de urmat sunt peste tot în lume, România pare incapabilă să urmeze vreunul. De ce, aflaţi în noua ediţie a Business MAGAZIN.

 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO