Media & Advertising

Ce puteţi citi în noul număr din După Afaceri Premium care apare pe piaţă miercuri 8 iulie

Ce puteţi citi în noul număr din După Afaceri Premium...

Autor: Cristina Roşca

07.07.2020, 00:05 52

Care sunt noutăţile pe piaţa de lifestyle şi lux? Le descoperiţi miercuri în paginile noului număr din După Afaceri Premium. Ediţia de iulie a revistei de lifestyle şi lux va apărea alături de Ziarul Financiar, urmând a fi distribuită către abonaţi. Re­vis­ta poate fi şi achi­ziţionată din re­ţeaua de ma­ga­zine In­me­dio din Bucu­reşti şi din prin­cipalele oraşe din ţară (în punc­tele de vân­zare selec­tate), pre­cum şi din re­ţeaua Press One din ca­drul Aero­portului Henri Coan­dă din Capitală.

La fel ca până acum, numărul acesta va aborda teme de design, turism şi gas­tro­nomie, va povesti despre noutăţile din piaţa de beauty şi des­pre tendinţele din lumea modei.

Am vorbit cu oamenii din mediul de business despre achiziţiile din aceas­tă perioadă. Că sunt cărţi sau gadgeturi, că sunt echipamente sportive sau, de ce nu, animale noi de companie, fiecare dintre noi a găsit ceva de cumpărat care să ne facă izolarea mai uşoară.

Un alt subiect pe care îl puteţi savura în revistă este despre deserturile verii. Desertul este pentru mulţi o încununare a fiecărei mese, nu degeaba se serveşte la final. Iar pentru cei care se tem că se vor sătura prea repede cu celelalte feluri şi nu vor mai avea loc de ceva dulce, vă spun un secret, desertul nu merge în stomac, ci în suflet.

Şi pentru că o masă e încununată de o licoare aromată, am cercetat către ce bău­turi s-a îndreptat atenţia românilor în primele luni de pan­demie pentru „a-şi îneca ama­rul“ şi care este alegerea lor în se­zonul es­tival când terasele sunt des­chise şi vacan­ţele vor fi (spe­răm noi) în toi.

Printre te­mel­e abor­date se mai numără im­por­tanţa unei biblioteci bine cons­trui­te şi in­te­­gra­te în pei­saj în aceste luni în care tim­­pul pe­tre­cut aca­să creş­te.

Digitalizarea a transformat biblioteca dintr-un obiect monolit într-unul aproape cameleonic datorită designului modular. În ciuda acestor transformări însă, rolul bibliotecii este la fel de important în organizarea unei case, poate mai important ca niciodată.

Subiectele sunt însă mult mai multe şi mai variate, aşa că spor la lectură!

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO