Media & Advertising

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână al revistei Business Magazin

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână...

Autor: Ioana Mihai-Andrei

12.12.2016, 00:05 181
„Părintele avocaturii de business”, materialul de pe coperta revistei Business Magazin din această săptămână, spune povestea lui Gheorghe Muşat, care a fondat în urmă cu un sfert de secol casa de avocatură ce îi poartă numele şi care de-a lungul anilor s-a menţinut în topul firmelor de profil. Evaluând parcursul profesional, Gheroghe Muşat consideră că nu ar face mari schimbări. A fost unul dintre puţinii specialişti care au pariat pe avocatura de business la începutul anilor 1990, a mizat pe tineri, şi spune că ar schimba doar câteva personaje cu care nu şi-ar mai dori să aibă de-a face. Cum a ales profesia, apoi calea antreprenoriatul, care au fost principalele momente din istoria firmei şi care sunt perspectivele dezvoltării domeniului în continuare.
 
 
Serviciile medicale private au înregistrat plusuri anuale de două cifre pe parcursul ultimilor ani. Nici sănătatea orală nu face excepţie, iar afacerile din stomatologie au înflorit pe segmentul serviciilor de lux. Un motor de creştere al domeniului sunt străinii care vin în România, unde plătesc chiar cu 70% mai puţin decât în clinicile din ţările vestice, pentru tratamente stomatologice sau estetică dentară, arată o analiză din Business Magazin.
 
 
Deşi date cele mai recente arată că în România sunt în jur de 900.000 de posesori de carnet de conducere A1, A2 şi A, pe străzile din ţara noastră circulă doar în jur de 140.000 de motociclete, iar vânzările se situează la c âteva sute de unităţi anual. Despre piaţa locală povesteşte Ionuţ Bâtu, şeful BMW Motorrad România şi Bulgaria, într-un material din această săptămână, în revista Business Magazin.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO