Media & Advertising

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână al revistei Business Magazin

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână...

Autor: Ioana Matei

25.09.2017, 00:04 167
Ce puteţi citi în numărul din această săptămână al revistei Business Magazin
 
♦ „Rugbyst pe piaţa servirii rapide” este materialul de pe coperta Business MAGAZIN din această săptămână. Galezul Mark Hilton aseamănă businessul cu un joc de rugby, sport de care a fost pasionat în copilărie: o echipă are succes atunci când diferitele individualităţi reuşesc să funcţioneze împreună. Acesta a fost şi principalul obiectiv al mandatului său început în urmă cu şase ani în România, când a acceptat să treacă din postura de reprezentant al francizorului, în cea de dezvoltator al francizatului pentru dezvoltarea pe piaţa locală a unor branduri globale precum KFC şi Pizza Hut. 
 
♦ Istoria brandurilor KFC şi Pizza Hut pe piaţa locală a început în urmă cu mai bine de două decenii, când antreprenorii Radu Dimofte, Lucian Vlad şi Nicolae Badea au adus aici în sistem de franciză brandurile globale. Cei trei antreprenori au dezvoltat continuu businessul, iar în septembrie 2017, numărul total al unităţilor Sphera Franchise Group a ajuns la 104 (67 - KFC, 21 - Pizza Hut Dine-In, 16 - Pizza Hut Delivery). Între planurile grupului se numără deschiderea a încă două unităţi Taco Bell pe piaţa locală până la finalul anului. 
n Birouri care încurajează lucrul din picioare, fit balls colorate, multă verdeaţă - sunt câteva dintre detaliile care compun etajul al doilea al clădirii de birouri Aviatorilor 8, aflată lângă Guvern. Toate acestea sunt în concordanţă cu strategia Fitbit, axată în viitor mai ales pe fuzionarea dintre tehnologiile din domeniul sănătăţii cu gadgeturile de zi cu zi, conform Business MAGAZIN. 
 
♦ Cooperativa Agricolă Bio Cătina reuneşte nouă fermieri care deţin cea mai mare suprafaţă cultivată cu cătină ecologică certificată din România. Ei au obţinut luna trecută, la trei ani de la plantarea arbuştilor, prima recoltă de aproximativ 50 tone.
Investiţia totală în cultura de cătină, depăşeşte 800.000 de euro, iar fermierii speră să-şi amortizeze investiţia după cea de-a treia recoltă, în 2020, arată un articol din această săptămână în Business MAGAZIN. Ioana Mihai-Andrei 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO