Media & Advertising

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână al revistei Business MAGAZIN

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână...

Autor: Ioana Matei

17.09.2018, 00:04 39

Business MAGAZIN vă prezintă în cea mai recentă ediţie a revistei poveştile a zece români care au preferat să lucreze în afară. Ei sunt doar câţiva dintre expaţii români din noua generaţie deveniţi ambasadori ai  României în mediile de business internaţionale.  Din China în SUA şi din Dubai la Varşovia. Predau la universităţi de top din lume, lucrează pentru NASA sau în laboratoarele de cercetare ale unor giganţi. Sunt antreprenori care au pus bazele unor start-up-uri peste hotare. Sau sunt exectivi care conduc businessuri regionale sau globale de top, cu afaceri de zeci şi chiar sute de milioane de euro. Sunt cei care fac cinste României.

Din avionul pentru Viena şi Istanbul, pacienţii români, care mai deunăzi se înghesuiau să plece la tratament în străinătate, se mută în taxi şi vin să se trateze în clinicile şi spitalele private din România, spune Mihai Marcu, preşedinte executiv al Medlife. La ce noutăţi se aşteaptă şi ce alte schimbări remarcă el pe piaţa serviciilor medicale, a povestit în cel mai recent interviu acordat Business MAGAZIN.

Gabriel Andronescu şi-a dus ambiţiile de sportiv de performanţă în business: după ce a dezvoltat pe plan local o afacere în domeniul logisticii de 11 de milioane de euro, a intrat recent în competiţia din supply chain - faza europeană. Care sunt priorităţile lui din rolul de director de strategie comercială şi inovaţie pentru mai multe divizii din Europa ale CHEP, cel mai mare furnizor global de soluţii pentru supply chain?

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO