Media & Advertising

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână al revistei Business MAGAZIN

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână...

Autor: Bogdan Angheluţă

01.07.2019, 00:03 44

♦ Cariera Nicoletei Eftimiu este strâns legată de Coca-Cola România de mai bine de două decenii, ea preluând în 2017 rolul de country franchise manager. Care sunt responsabi­li­tă­ţile pe care le implică rolul său, ce etape a parcurs pentru a ajunge în fruntea unuia dintre cei mai importanţi jucători din piaţa locală de băuturi nonalcoolice şi care sunt principalele direcţii pe care businessul s-a axat în ultima perioadă puteţi citi în noul număr al revistei Business MAGAZIN.

♦ Anul 2018 a adus pentru prima dată 15 companii antreprenoriale cu afaceri de peste un miliard de lei, un record absolut pentru businessul antreprenorial. Este un record care îi are printre semnatari pe cei care în urmă cu 20-25 de ani au început să con­struiască primele branduri ro­mâneşti din capitalism. Cine sunt aceştia?

♦ Roton Music a fost fondată în 1994 de doi fraţi – Dan Muraru şi Cătălin Muraru - şi prietenul lor din co­pi­lărie Bogdan Maxim. Care este povestea lor şi cum au transformat compania în cel mai mare exportator român de muzică, având în portofoliu artişti precum Inna sau Mihail, puteţi citi în noua ediţie a Business MAGAZIN.

♦ Industria farma este un domeniu în care specialiştii trebuie să fie în permanenţă la curent cu ultimele noutăţi de profil, însă acest lucru este dificil în condiţiile în care există numeroase patologii şi tratamente, iar numărul produselor farmaceutice este tot mai mare. Care este soluţia găsită de marii jucători?

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO