Media & Advertising

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână al revistei Business MAGAZIN: „Paleţii, unitatea de măsură a capitalismului”

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână...
13.11.2017, 00:04 40

♦ „Paleţii, unitatea de măsură a capitalismului” este materialul de pe coperta Business MAGAZIN din această săptămână. Indiferent de industrie, paleţii sunt indispensabili în transportul mărfurilor de la producţie la distribuţie, de pe un continent pe altul, de la o companie la alta. Piaţa de distribuţie şi logistică din România începe să se maturizeze, iar în acest context Pall-Ex, serviciu de curierat de marfă paletizată lansat pe piaţă în 2011, are creşteri consistente, compania încheind 2016 cu o cifră de afaceri de 3,5 milioane de euro, cu 30% mai mult faţă de 2015. Danor Ionescu, CEO al Pall-Ex România, povesteşte despre evoluţia firmei, despre planurile acesteia, dar şi despre piaţa locală şi cea din regiune.

Danor Ionescu are o experienţă de 21 de ani de experienţă managerială în România, Bulgaria, Ungaria, Austria şi Marea Britanie, în transport şi logistică, vânzări şi operaţiuni în industriile FMCG. El este CEO al Pallet Express, companie care operează franciza Pall-Ex pe pieţele din România, Ungaria şi Republica Moldova.

♦ Dacă întrebi 10 oameni ce înseamnă economie colaborativă, răspunsurile s-ar putea lăsa cam mult aşteptate; lucrurile se vor schimba, desigur, dacă îi întrebi ce este Uber. Cu toate acestea, cele două au la bază aceeaşi idee. April Rinne, care conduce grupul de lucru pentru economie colaborativă al Forumului Economic Mondial, a povestit pentru Business MAGAZIN, cu ocazia celei de-a doua vizite la Bucureşti, despre bazele economiei colaborative, nivelul la care a ajuns România în ceea ce priveşte acest sistem şi pericolele care ne aşteaptă dacă vom continua tendinţa consumului bazat pe creditare.

♦ Noua Revoluţie Tehnologică a adus cuvântul „inovaţie” în vocabularul fiecărei companii, indiferent de dimensiunea acesteia. Cum se poate inova însă cu adevărat când procesele organizaţionale împământenite în organizaţii au tendinţa de a pune frână noilor idei? NN Asigurări de Viaţă mizează pe o colaborare începută anul acesta cu studioul de inovaţie This is not a Storm din Londra, arată un articol din această săptămână din Business MAGAZIN. Ioana Mihai-Andrei

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO