Media & Advertising

CINEMAX România suspendă activitatea cinematografului din Veranda Mall, pe perioadă nedeterminată

CINEMAX România suspendă activitatea cinematografului din Veranda Mall, pe perioadă nedeterminată

Autor: Bogdan Alecu

13.03.2020, 19:41 73

CINEMAX România, cel mai nou operator cinematografic din ţară îşi suspendă proiecţiile de film din cadrul CINEMAX Veranda, în mod voluntar şi proactiv în contextul generat de răspândirea accelarată a virusului COVID-19, din ultimele zile.

Cinematograful, prin conducerea sa, a decis întreruperea activităţii sale, începând cu data de 14 martie, pentru o perioadă nedeterminată, cu scopul de a limita riscul de răspândire a COVID-19 în rândul vizitatorilor şi a angajaţilor săi.

Prin această măsură de prevenţie, CINEMAX doreşte să îşi arate sprijinul său faţă de eforturile autorităţilor publice de limitare a răspândirii Coronavirusului în rândul populaţiei, prin evitarea spaţiilor publice, în formă absolută. Acesta este singura soluţie eficientă de prevenţie, în acest moment. Prin închiderea cinematografului, conducerea CINEMAX îi roagă pe toţi iubitorii de film să evite spaţiile închise şi aglomerate şi să respecte toate regulile de igienă şi dezinfecţie impuse de autorităţi.

„Hotărârea luată întăreşte măsurile deja adoptate de Guvernul României şi de Ministerul Sănătăţii de prevenţie, informare şi dezinfectare, deja implementate în cadrul cinematografului. Mai mult decât atât, CINEMAX îşi asumă responsabilitatea şi solidaritate faţă de siguranţa vizitatorilor noştri, a angajaţilor, cât şi a colaboratorilor şi a partenerilor, fiind alături de societatea civilă şi privată în această situaţie dificilă.” a declarat Claudia Gheorghe, Marketing Manager

Foarte important ca urmare a acestei măsuri, contravaloarea tuturor biletele deja achiziţionate pentru proiecţiile viitoare ale filmelor din program, va fi rambursată în integralitate, mijloacele de comunicare interne, pentru aceste solicitari rămânând operaţionale.

 
AFACERI DE LA ZERO