Media & Advertising

Clipul zilei: replica lui "Chuck Norris" la reclama virală cu şpagatul "epic" pe două camioane Volvo al lui Jean Claude Van Damme. VIDEO

Clipul zilei: replica lui "Chuck Norris" la reclama...
19.12.2013, 12:44 19666

Clipul de promovare a noilor tehnologii Volvo în care actorul Jean Claude Van Damme face un şpagat pe două camioane în mişcare a primit o replică săptămâna aceasta din partea fanilor lui Chuck Norris, sub forma unei satire generate pe calculator. 

Reclama cu Jean Claude Van Damme a devenit virală la scurt timp după publicare pe YouTube, iar la o lună de la difuzare a strâns peste 60 de milioane de vizualizări.

Actorul belgian Jean-Claude Van Damme, în vârstă de 53 de ani, a demonstrat că a rămas la fel de flexibil ca în tinereţe şi a făcut şpagatul pe două camioane aflate în mişcare, într-o reclamă pentru constructorul suedez de automobile Volvo.

Starul belgian a dovedit de multe ori în filmele sale de început, precum "Kickboxer" şi "Dublu Impact/ Double Impact", că deţine o flexibilitate deosebită şi un nivel înalt de cunoştinţe în domeniul artelor marţiale.

Ajuns între timp la vârsta de 53 de ani, Jean-Claude Van Damme a arătat prin această cascadorie inedită că a rămas la fel de suplu ca în tinereţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO